Lan problem

poruka: 8
|
čitano: 1.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lan problem

OK ne znam da li je ovo hardware ili software problemcic ali evo da podijelim, mozda tko bude pametniji od mene Smijeh

Ugl prije par dana javio se problem sa laptopom,lan mi se starta, ali promet je 0/0. Do tog dana sve ok radilo.

Pokusao sam instalirati nove drivere sa hp-ovih stranica ali prilikom restarta opet ista stvar.

Jedino rijesenje mi je da kad upalim komp uninstaliram drivere preko device managera i kad napravim scan for hardware changes, onda mi ih instalira.

Osim sto ovo brutalno zivcira, istekao mi je password na domeni na poslu i ne mogu je promijeniti osim admina ali to mi ne rijesava problem, jer nakon isteka opet moram njega zvati, tj ne dobijem notification da ga moram promijeniti.

Imate koju dobru idejicu mozda da ne reinstaliram win jer ode onda posa u 3pm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lan problem

nitko ideju nema? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lan problem

instaliraj windows 7 i nečeš imati nikakvih pizd.

17 godina
neaktivan
bernardinjo kaže...

instaliraj windows 7 i nečeš imati nikakvih pizd.

ma instalira bi sve sam bez problema samo sta je laptop sluzbeni pa to trebam nositi kod it supporta od firme a to traje i traje, zato sam mislio ako tko zna u cemu bi mogao biti problem da rijesim bez reinstalacije

16 godina
neaktivan

aha , onda treba promjeniti postavke- ulogirati se kao admin i skinuti blokadu (tj. jedna vrsta blokade - hvata samo zadane mreže)

Laptop lovi samo mreže na poslu, primjer u MUP-u ,službeni laptop može da lovi samo mreže u MUP-u na poslu.

(tako da se ne koristi u privatne svrhe)

ako znaš adin pass , onda izmjeniš sam

ili neka ti skinu blokadu tamo u servisu u firmi, ima valjda netko tko se brine za laptope

Ili može biti da se nešto raštelalona pc-u

jednostavno novi windows 7 i uštedjet češ si dosta živaca

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 9:43 (bernardinjo).
17 godina
Lan problem

- to je posao za admina (u firmi).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lan problem

ma imam vec admin ovlasti na njemu samo ne smijem svoju verziju os-a stavljat na njega

a admin  u firmi uvijek ima isto rijesenje, ajmo reinstalirat os, to je najjednostavnije, a meni to ne odgovara

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 11:06 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-očigledno se ne razumijemo.. to je posao admina.

Ako je njegovo rješenje novi OS, onda je na nivou klinca iz kvarta. (win ultimate-x86-64 je univerzalni lijek i protiv gripe.. kategorija)

Admin ti mora podesiti pravo pristupa, pristupne podatke itd. Ako on to nema tako sređeno, onda radi to god ti padne napamet.

Ako je NIC neispravan, treba zamijeniti, ako je neka opcije pogrešna, treba je podesiti itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice