Nedavno sam kupio komp i u zadnje vrijeme sam primjetio da se jako grije i to kad ne radim nešto jako zahtjevno........Kad ga upalim nakon 10-15 minuta, kućište,kad ga dotaknem, bude dosta vruće.....
moja konfa:
CPU AMD Phenom II X4 940 B.E. 3.0Ghz
MB Gigabyte MA770-UD3 AMD770
Sapphire HD4850 512MB PCI-e
DDR2 3,25GB Kingmax(1066Mhz)
SilverStone Power 560W ST56F
DVD+RW/-RW LG GSA Dual Layer
HDD Hitachi 1TB Sata300 32MB
Frontier Cosmos ExtraMidi(Trendsonic)
Ne znam u čemu je problem,je li netko možda imao sličnih problema?Što savjetujete?
HVALA unaprijed na svakoj pomoći!

)
pa da nam se komponente smrzavaju(brrr)...pa i mi ...
Probaj igrat crysis warhead jedno sat-dva pa onda vidi(al aktivno igraj nemoj pauzirat i ić jest
)Ak temperature budu ovak iste to je sasvim ok(uzmi u obzir da su stock hladnjaci,ljetne vrućine,nema dodatnih hladnjaka u kučištu)Najednostavnije ti započetak ugradit ventove na kučištu(po mogučnosti ciljaj na što veće-ovisi koliko velike kučište može)obično mogu od 12cm al neki mogu i od 14cm koji su malčice sukplji al su bolji.Također pogledaj dal možeš na bočnoj stranici montirat usisni vent(ak možeš vrlo preporučam jer će ti drastično ohladit grafu,naravno gledaj da vent ima filter na sebi da te prašina ne bi mučila).Ako kučište ne dozvoljava ovakve promijene,onda preporučujem stavljanje aftermarket coolera na proc i grafu koji bi dosta ohladili ali efekt nije učinkovit ako kučište nije prozračno.