trebala bi mi mala pomoc, windowsi nece da mi se podignu.. tocnije kad krene podizanje traje nekoliko sekundi i onda se restarta... citao sam mnoge poruke ovdje i dosta toga sam pokusao napraviti ali nista ne pomaze... na kraju sam formatiro i opet je isto.. neznam sta me muci jer komp u safe modu radi skroz normalno evo i ovu poruku sada pisem sa njega bez ikakvih problema.. sad me zanima kako mogu ustanoviti u cemu je problem i sta ne radi, jeli moguce da neka komponenta ne radi ako u safe modu sve normalno funkcionira????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada si formatirao, dali si mogao uci u windowse ili opet ne? Od kada ti se to događa?
kada sam formatiro nista se nije promjenilo .... windowse sam normalno XP instalirao ali pri podizanju se opet restarta.. pokusao sam i sa vađenjem baterije.. izvadio sam i ram i graficku i ocistio i vratio natrag i opet isto.... ventilatori svi rade... jedino sta mi je cudno da kod restarta svi ventilatori ostanu radit jeino se hard ugasi na nekih 5 sekundi pa ponovo upali...
Ovo ima veze s grafickom karticom...
Kod menija za safe mode nemoj ići na safe mode već odaberi opciju tipa ENABLE VGA MODE... ukoliko je problem vezan za grafičku karticu - tada uninstall postojećih grafičkih drivera i instaliraj najnovije drivere za svoj model grafičke. Ukoliko se bude isto ponašao uđi u safe mode i uninstall aplikacija vezano za matičnu ploču - tipa zvučne drivere i sl. i instaliraj defaultne drivere koje si dobio uz matičnu.
...iz navedenog je očito da se kod tebe radi o nekakvoj greški na matičnoj ploči...nisi naveo konfiguraciju,
da li se radi o novom ili starom kompu, da li je prije računalo radilo normalno itd...potrudi se malo da nam
barem to napišeš...
pronasao sam gresku... problem je u grafickoj.... hvala svima na pomoci!!
pronasao sam gresku... problem je u grafickoj.... hvala svima na pomoci!!
Sta joj je bilo?
Meni se isto windowsi dižu samo u safe modu, a kad boot-am windows xp CD, loadaju se svi driveri i onda kad piše starting windows ili samo stoji ili javi da su se windowsi zaustavili da bi spriječili kvar hardwera. Probao sam mijenjati RAM, graficku, HDD, ... sve osim procesora i matične. Dal to ipak znači da je matična otišla?
Radi se o starom Athlonu xp1900+ i ausovoj A7N266-VM matičnoj koja ima integriranu grafičku al kažem probao sam i s posebnom grafičkom.
Unaprijed hvala!