Keylogger??

poruka: 6
|
čitano: 2.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Keylogger??

ajd pomozite vi pametni ljudi... zanima me moze li administrator 20-ak umrezenih kompova vidjeti sto je bilo citano na jednom cd-u jednog od umrezenih kompova? moze li se sadrzaj sa cd-a nekim cudom bez znanja korisnika kopirati negdje za kasnijeu provjeru od strane administratora?? receno mi je da moze ako postoji keylogger na racunalu...kako da provjerim postoji li? i mogu li ga izbrisati? sadrzaj cd-a je povjerljiv a ja sam eto iz gluposti isla sadrzaj citat na jednom od umrezenih kompova...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keylogger??

Ako ne držiš stalno CD u kompjuteru, čitaj: relativno brzo ga izvadiš - ne stigne se pročitat sadržaj ;)

Sadržaj CD-a se ne bi trebao automatski "negdje" kopirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keylogger??

pa ono...ako je brzo vadenje cd-a za nekih 20-ak min, najvise pola sata e onda sam brzo izvadila :) ma mucilo me to kad sam cula da neki napredniji keyloggeri mogu vidjeti i sadrzaje na cd-u ili usb-u i kopirati ih negdje za osobu koja je i postavila to... zato sam i isla pitat profesionalce da me utjese :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keylogger??

a vidim ja da ima dosta citanja ovog mog pitanja...pa sad,dal ljudi ne zele odg jer sam postavila totalno debilno pitanje ili zato jer ne znaju odg?? ma znateeee odgovor vi pametne infomaticke glave :) utjesite me! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keylogger??

Ctrl+alt+del

i pokreni Process Explorer, a umjesto ovog programa koji dolazi sa Windowsima možeš instalitati (imaš na Bugovom CD u program za upravljanje procesima) zamjenski program.

Pogledaj koji su ti procesi startani (taskovi, programi) u memoriji tvog kompjutera.

Ako vidiš nešto čudnog imena ili ne znaš što je, probaj proguglat i dobit ćeš koji su ti sve procesi u memoriji aktivirani. Ako je neki keylogger tamo i ako imaš admin prava, terminiraj ga ;)

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keylogger??

Neće ništa vidjeti sa Process Explorerom, jer profesionalni, legalni keyloggeri (kao i oni ilegalni) obično budu pokrenuti kao skriveni servis. Eventualno sa nekim programom za otkrivanje rootkita.

CD je mogao bez problema očitati. Najbolje pitaj administratora je li pročitao CD.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice