Pozdraav svima!
Imam problem sa uzastopnim ponavljanjem pritisnutog znaka na tipkovnici. Npr, najčešće mi se dešava sa slovom 'a' -> jednom, normalno stisnem 'a', a dobijem 'aa'. Pokušavao sam razne postavke sa filter keys u ease of access center, ali baš i nije pomoglo. Mislim da je problem u bouncingu (istitravanjem napona prilikom pritisnute tipke), što je osnovni problem kod tipkovnica, ali bi već trebao biti riješen (naime problem se pojavljuje na Toshiba laptopu tako da zamjena tipkovnice nije opcija). Budući da nemam problema sa drugim slovima, vjerojatno je tipka 'a' donekle oštećena pa ugrađeni debouncing nije dovoljan. Probao sam i usb tipkovnicu, ona radi bez problema tako da vjerojatno nije problem u driverima. U safe modu također postoji problem (eliminacija virusa il kaj već). Naime guglao sam problem i našao da je to uobičajen problem kod Dell laptopa i na nekom njihovom forumu je postavljena skripta koja vrši debouncing sa zadanim vremenom filtriranja. Naime morao sam ga postaviti na iznad 100ms da bi se problem riješio, što je puuuuno, inaće bi 5ms trebalo biti dovoljno za ispravne tipke.
E sada, zanima me da li je moguće riješiti hardwerski problem da ne moram imat stalno upaljenu tu skriptu ili pak podesiti tu vrijednost u registry-ju (ukoliko tako nešto postoji u windowsima)?
Tnx!