Kako spojiti PC s TV

poruka: 2
|
čitano: 3.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako spojiti PC s TV

Imam grafičku karticu  ati radeon 4670   VGA kablom sam spojen s monitorom  na njoj ima dvi izlaz na koji sam stavio adapter DVI na VGA imam i kabel VGA na SCART koji bi spojio na tv Tv je sony trinitron 100 HZ  KV29CS60K  (crt) da li je moguće dobiti sliku s pc na tv , jer ja sam spojio a nemam slike da li mi netko može objasniti kako dobiti sliku s PC-a

ili možda monitor ostaviti spojen  s grafičkom a ovaj vga - scart kabelom spojiti s vga izlazom iz matične ploče na TV

imao sam ati radeon 9600 na kojoj sam imao s video izlaz i nije bilo problema s spajanjem na tv sve je šljakalo ali riknula mi matična tako da sam morao sve promijeniti a stara grafa je vga  a nova matična nema vga utor pa sam morao uzeti novu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako spojiti PC s TV
cibalia kaže...

Imam grafičku karticu  ati radeon 4670   VGA kablom sam spojen s monitorom  na njoj ima dvi izlaz na koji sam stavio adapter DVI na VGA imam i kabel VGA na SCART koji bi spojio na tv Tv je sony trinitron 100 HZ  KV29CS60K  (crt) da li je moguće dobiti sliku s pc na tv , jer ja sam spojio a nemam slike da li mi netko može objasniti kako dobiti sliku s PC-a

ili možda monitor ostaviti spojen  s grafičkom a ovaj vga - scart kabelom spojiti s vga izlazom iz matične ploče na TV

imao sam ati radeon 9600 na kojoj sam imao s video izlaz i nije bilo problema s spajanjem na tv sve je šljakalo ali riknula mi matična tako da sam morao sve promijeniti a stara grafa je vga  a nova matična nema vga utor pa sam morao uzeti novu

Ja sam imao isti problem. Moraš nabaviti PC to TV converter. Nažalost nije dovoljan obični kabel za prebacivanje slike, već treba aktivni uređaj.

Svoj sam nabavio preko njuškala. Malo je bilo problem kod prebacivanja slike i podešavanja rezolucije, ali nakon malo igranja sa time, sada sve odlično radi.

Uglavnom nije jednostavno za podesiti kao što je bilo na starim agp karticama sa video izlazom. Ovdje su to zakomplicirali malo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice