IRQL problem

poruka: 5
|
čitano: 1.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
IRQL problem

Pozdrav!
imam slijedeci problem, driver za zvucnu mi se cesto gubi (javlja gresku da nema dovoljno resursa, IRQL handeling nesto)

kontaktiral sam ove sa servisa i rekli mi da oni s tim nemaju nista, tako dugo dok MBO radi da oni s softwareom nemaju brige... -.-
savjetovali su mi BIOS update, tj da flasham novijom verzijom... skinul sve verzije do zadnje i sa svakom isti problem, tjedan dva sve u redu a onda opet ponovo
neda mi se svako malo flashat bios pa ponovo slagat kako ja ocu itd pa bi molio kakve strucnake na IRQL polju da mi pojasne sto mi je ciniti ako se ikaj moze
i da, problem se javlja ugl kad se igra neka igra (tipa "bilokoja") i slusa glazba, tada mi iz cistog mira (da mi se gace stresu) pocne krestiti ili cviliti i to je to, preko zvucne vise nikaj ne mogu nek moram prebaciti na integriranu...
zvucna kartica je ispravna, kod frenda ne radi nepodopstine

EDIT: OC ili noOC isto, mislil sam da memorija nesto zeza ali i to je testirani i nikaj drugo doli zvucne

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 16:40 (d666sermek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: IRQL problem
itko ??
13 godina
neaktivan
IRQL problem

Mislim da trebaš jednu od njih disable,jer se sad softwere,tj,servisi trebaju znati koju zvučnu prvo obraditi ili prestati servisirati.Ako ti je integruša zvučna ok,čemu onda druga zvučna?

-bilo kako bilo,jednu diseble{#},jer dolazi do interference(miješanja)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 11:40 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IRQL problem

U BIOS-u iskljuci integriranu zvucnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: IRQL problem
integrirana se po kvaliteti zvuka ne moze mjeriti s ovom... na integriranoj su zvucnici a na creativkoj su slusalice
navikao sam na dva izlaza pa mi ovo tesko pada
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice