Internet Ne radi

poruka: 20
|
čitano: 4.527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Internet Ne radi

Pozdrav svima Postavljam ovu temu iz Razloga što neprestano Bacam pare za Popravak Računala a ništa se Nemjenja

Problem je u Sljedečem  Kada spojim lan kabal  od rutera u Komp  Nema Neta

Mrežni Kabal nije Spojen ...   Kada ga spojim ispod Na Karticu  radi sve 5 Da neradi nebih Pisao ovu temu :P Logično :D

Zanima me kako da rješim taj broblem jer Mi od Te kartice Jako računalo Koči   .....?????????

Biostar MCP6P-M2  (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

josip kecenko
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Internet Ne radi

A jesi objasnio svaka ti dala.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Internet Ne radi

Ako sam dobro shvatio:

Imaš dvije mrežne kartice, jedna je integrirana, a druga je uštekana u PCI slot.

Integrirana ti ne radi, a ova druga radi ali "koči" PC (na koji način?).

Koji kabel koristiš za spajanje routera i PC-a? Straight ili crossover?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Internet Ne radi
balky1992 kaže...

Pozdrav svima Postavljam ovu temu iz Razloga što neprestano Bacam pare za Popravak Računala a ništa se Nemjenja

Mrežni Kabal nije Spojen ...   Kada ga spojim ispod Na Karticu  radi sve 5 Da neradi nebih Pisao ovu temu :P Logično :D

Zanima me kako da rješim taj broblem jer Mi od Te kartice Jako računalo Koči   .....?????????

Biostar MCP6P-M2  (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

{#}{#}{#}

B-A-R-C-A
11 godina
neaktivan

Pa  normalan kabal  iz lana u  pc mi ide onaj žuti  ali đabe kad ne radi intergrirana mrežna

josip kecenko
13 godina
neaktivan
Integrirana ne radi jer je izgorila, najvjerojatnije zbog udara groma, zto imas eksternu, i ona nema nikakve veze s usporavanjem racunala, osim ako joj druveri nisu u banani ili ima neki svoj menager koji se dize s njom. Napisi koja je ta eksterna mrezna.

I detaljnije objasni kako koci, sta radis pa to primjetis, u kojim slucajevima radi normalno.

Jer kako si objasnio nije shvatljivo, a vidovnjak nisam da mogz ustanovit sto je problem.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
11 godina
neaktivan
Internet Ne radi

Mrežni adapter    Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC

Način spajanja    Gigabit Ethernet

Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212)    PCI

Pa kad sam na netu  jako mi šteka komp i kad pustim mjuzu   na netu a čačkam po feisu  Svaka pjesma mi Zakoči  ili  bude prekid muzike

josip kecenko
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ti ti lega neije do mrezne vec do tvogkompa, napisi komplet konfiguraciju koju imas, dakle procesor, koliko rama, koju grafu. Iako moze biti da je brzina interneta niska to u ruteru provjeris, ali onda ti komp ne bi steko. Vec se stranice sporo otvarale itd.
11 godina
neaktivan

Procesor    AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+

Jezgra procesora    Orleans-512

Jezgra procesora    Orleans-512

Chipset na matičnoj ploči    nVIDIA nForce 6100-4xx, AMD Hammer

josip kecenko
13 godina
neaktivan
Eto problema, jednojezgreni procesor na 1.8 GHz, nema sanse da ti youtube radi normalno bez stekanja i da nesto jos radis, jer nemas graficku prema ovome koja ima hardwersko kodiranje, te ti se procesor zagusi totalno.

Nije net problem vec je komp pre slab.
Ne isplati se ga nadogradivat ili bilo sto.
Jer za oko 2000 se moze slozit low end konfa koja bez problema sluzi za net, a i mogu se neke igre odigrat.
16 godina
balky1992 kaže...

.. neprestano Bacam pare za Popravak Računala a ništa se Nemjenja

...

-ne, problem je u bacanju para za popravak. Rješenje je nađi besplatnog servisera ili nauči sam i otkloni problem.

''kad spojim u komp nema neta, kad spojim radi ..'' - ipak plati majstora. Ja recimo plaćam kremšnite, ćevape, vulkanizera, zubara... jer to ne znam/ne mogu sam.

-drugi dio problema, ako ti majstor popravi, mora raditi. Ako ne radi nakon popravka, reklamiraj. Mora popraviti besplatno i rješio si se glavnog problema. Naravno, ako sam izazivaš probleme tad plati i šuti.

balky1992 kaže...

.. 

Pa kad sam na netu  jako mi šteka komp i kad pustim mjuzu   na netu a čačkam po feisu  Svaka pjesma mi Zakoči  ili  bude prekid muzike

- pitanje je?

Moguć odgovor: Za normalan rad je potrebno (normalno) ispravno računalo (PC i sve ispravne komponente), ispravna linija ISPa i sva prateća oprema, kao i software (OS, driver, aplikacije, bez malwarea..).

-ako je bilo što neispravno tad moraš imati problem. (logično?)

-možda problema ni nema, možda je samo ograničenje brzina koju dobijaš od ISPa, možda server na koji se spajaš možda.... itd.

da bi ti se na forumu (u temi) moglo pomoći, moraš dati kvalitetne informacije ili nazvati vidovitog milana koji svetom vodicom škropi router (koj tad radi po duhu sveom).

edit: računalo je preslabo za multimedijalne sadržaje (YT i sl.) Moderni browseri traže jednake resurse kao za 3D igre (VGA-RAM-CPU). Bez dovoljno resursa (i snage) zaboravi na glatkoću, tj možeš dobiti samo onoliko koliko PC može dati. Manje može lako, više nikako...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 11:28 (ihush).
13 godina
neaktivan
Kolega ustanovili smo heheh problem je pre slabasab i zastarijeo procesor. Nema veze s internetom.
11 godina
neaktivan

to sam mogo i očekivat {#}   

josip kecenko
13 godina
neaktivan
A onom kom si placo da ti od tog nesto napravi, a bez da te upozori u cemu je stvar ilo nema pojma ili ko te je. Bitno je da zaradim a sad sto to nemoze bolje nije moj problem. Inace je to tako.
11 godina
neaktivan
Internet Ne radi

jbg neznam šta da radim

josip kecenko
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skupis lovu i kupis nesto novo, druge ti nema.
11 godina
neaktivan
Internet Ne radi

Sređeno  Hvala na pomoči  ;)

josip kecenko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Internet Ne radi

Kako si riješio problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
crozoki kaže...

Kako si riješio problem?

kupio je novi komp! Citam temu i nista nisam skuzio do onog posta kad je napisao konfiguraciju! eheheheheh Sa tim jedino moze komp upalit!

Kresimir
11 godina
neaktivan
Internet Ne radi
Pozdrav Narode Evo opet mene Sa poteškočama U PC-U Primjetio sam Grijanje Jako e sad Neznam kako to srediti xD neželim čačkat u bijosu da NE spalim Pc kao Prije :D
josip kecenko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice