Instalacija xp na eksterni hdd!?

poruka: 8
|
čitano: 2.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupio sam kucite za hdd i stavio unutra hdd i krenem instalirat xp i onaj prvi screen di se formata disk prode restart se komp i onda neki blue screen error (Pise da removam

novi ardver provjerim komp od virus,i neki windows prevent  damage probo sam s dva hdd-a) -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zna ko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija xp na eksterni hdd!?
Skizzy kaže...

zna ko

Probaj izvadit disk pa onda instalirat, poslije ga vrati...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan

Mislis ovaj disk koji mi je u lapu!?

Ja pokusavam instalirat na eksterni :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

http://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176 detaljne upute, ako razumiješ engleski, naravno....

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija xp na eksterni hdd!?
Skizzy kaže...

Kupio sam kucite za hdd i stavio unutra hdd i krenem instalirat xp i onaj prvi screen di se formata disk prode restart se komp i onda neki blue screen error (Pise da removam

novi ardver provjerim komp od virus,i neki windows prevent  damage probo sam s dva hdd-a) -.-

mislim na taj hdd, uzmi ga i spoji na neki komp pa instaliraj

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 19:33 (Skizzy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam pitanje dali je netko pokusavao ili vec uspio instalirati os windows 7 ultimate na externi hdd spojen preko usb 2.0 ??? Imam trenutrno xp instaliran na externi hdd al nisam pokusavao winodws7.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice