Hyper 212 EVO

poruka: 2
|
čitano: 626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hyper 212 EVO

Pozz, imam problemčič s ovim mojim hlađenjem

Imam hladnjak Hyper 212 EVO sa dva ventilatora, onaj original vent mi je do danas upuhivao hladni zrak, a after market cooler mi je ispuhivao

Pošto mi od prvog dana prilikom pokretanja PCa užasno klepeta taj original vent od 212, danas sam čistio komp i promjenio sam da ispuhuje, al to je sad još gore, još više klepeta

Nakon 2 - 3 - 5 minuta (vjerovatno u početku dok se komp stabilizira budu visoki okretaji) ono se smiri, bude tih

Ali, taj cooler mi je i dalje pod garancijom, jel moram ja sad vadit cijeli cooler van i slat ga na servis (zamjenu) ili mogu im samo spakirat i poslat taj vent pa nek si oni isprobavaju?

Nije mi baš do vraćanja onog stock šrota u komp

I kome uopće slat to u Hrvatskoj? Kupljeno je u portiu, ali ima garanciju od linksa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyper 212 EVO

Ne možeš im poslati samo vent, nego sve. Osobno ne bih ništa radio na tvom mjestu nego samo gore ostavi aftermarket vent jer po iskustvu koje imam s tim coolerom temperature samo s jednim ventom su mi bile iste kao i sa dva u push pull-u. Ne dobivaš ništa, osim na većoj buci.

Odluči ali po meni se ne isplati to sve vraćati natrag radi jednog venta, osim ako ti je Links blizu pa im možeš odnijeti. Ili nazovi i pitaj.

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice