Dakle imam sledeci problem.U zadnjih par dana,kad slusam muziku ili gledam video svakih 10-15 sekundi komp zasteka,il kad slusam muziku recne na sekundu i nastavi.Sto moze biti u pitanju,znaci ubija me to sjeckanje ,dal je do drajvera ili sta?Unaprijed havala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle imam sledeci problem.U zadnjih par dana,kad slusam muziku ili gledam video svakih 10-15 sekundi komp zasteka,il kad slusam muziku recne na sekundu i nastavi.Sto moze biti u pitanju,znaci ubija me to sjeckanje ,dal je do drajvera ili sta?Unaprijed havala
Može bit, stavi si sve najnovije drivere, bios najnoviji, počisti pc sa ccleanerom, defragmentiraj disk sa auslogic disk defrag, proskeniraj pc sa malwarebytesom.
Probacu,nisam ttrenutno pri tom komp.Nadam se da je u pitanju,driver.Hvala
Rijesen problem,problem je bio u Hp Power asistent ubacio sam samo drugu verziju.Mozda nekom bude od koristi,jer vidim da ima dosta ljudi koji se zale na isti problem.I imam jos jedno pitanje,komp mi jako puno prebaca podatke sa njega na flesku,malo mi je to cudno.U pitanju je i5 2450m cpu,4gb ddr3...Nesto mi je to presporo,za tu konfu?
imam jedan problem svaki put kad upalim muziku na laptopu (hp probook 4520s ) nece da se cuje nista imali ko ideje driveri su instalirani