HP probook 4710s hard disk

poruka: 6
|
čitano: 4.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

dakle, problem koji se ponavlja sa svim njihovim laptopima.

hard disk. krepal je prije tjedan dana i odtad ga ne palim. strah me je. :P

pitanje je - koji hard disk za njega treba kupiti? 

2.5, kaj ne? 3.5 ide u normalne kompe, a 2.5 u laptop. ili? i dal moram kod kupnje harda za laptop na jos nekaj paziti (sto se tice kompatibilnosti, da ne bi bilo da ne pase u laptop xD) ?

i dal mogu staviti hard od veceg kapaciteta? 

i, kad bih isla u neki servis da mi pokusaju spasiti stvari sa starog harda i da prebace na novi (koji bi kupila prek ebaya), kolko bi me to kostalo?

i, :P, koji su kvalitetniji hardi? kolko sam skuzila, od WD-a, al kaj je s transcendom, seagate, samsung i toshibom? 

Beam me on the other side

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Disk koji ide u tvoj laptop je 2,5˝. Moraš paziti jedino da ima sata priključak (mada su danas gotovo 99,9% svi sata). Preporuka je da ideš na WD Scorpio Blue i izbjegavaš kupnju sa ebaya jer garancije nemaš (ako i ima onda je malo komplicirano ostvariti je).

Možeš staviti slobodno i disk od 1TB ako imaš para za istog:)

Evo pogledaj za primjer u Linksu ponudu:

http://www.links.hr/index.php?option=katList&deftab=yes&page=sviartikli&id_kategorija=016024&sort_cat=cijena_s_pdv&sort_ord=desc

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 12:52 (F1-IVO).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: HP probook 4710s hard disk
Lesbian Robot kaže...

dakle, problem koji se ponavlja sa svim njihovim laptopima.

hard disk. krepal je prije tjedan dana i odtad ga ne palim. strah me je. :P

pitanje je - koji hard disk za njega treba kupiti? 

2.5, kaj ne? 3.5 ide u normalne kompe, a 2.5 u laptop. ili? i dal moram kod kupnje harda za laptop na jos nekaj paziti (sto se tice kompatibilnosti, da ne bi bilo da ne pase u laptop xD) ?

i dal mogu staviti hard od veceg kapaciteta? 

i, kad bih isla u neki servis da mi pokusaju spasiti stvari sa starog harda i da prebace na novi (koji bi kupila prek ebaya), kolko bi me to kostalo?

i, :P, koji su kvalitetniji hardi? kolko sam skuzila, od WD-a, al kaj je s transcendom, seagate, samsung i toshibom? 

Prije nego što kupiš novo a čisto da isprobaš dali radi taj hdd, Ak imaš komp koji ima sata utor dovoljno da disk spojiš sata kabel i sata molex napajanje i vidi dali radi a u bios mora prepoznat. 

Ako se čuje klackanje, disk je ošo.

Ivo je u pravu sa Ebaya ali nedaju baš garu. 

Nenad
17 godina
neaktivan

za ovo prespajanje harda i brisanje postavki znam. al to bi onda trebal raditi neko drugi, ne ja, a tom drugom se sigurno ne bi dalo. al budem jos probala. 

a ovo SATA. dal je svejedno ak je SATA, SATA II ili SATA 3? jer za ovaj pise da je u njem SATA hard. al ne znam dal moze onda i SATA II. pretposavljam da ne, al 

da budemo sigurni.

xD 

inace, hvala :D 

Beam me on the other side

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lesbian Robot kaže...

za ovo prespajanje harda i brisanje postavki znam. al to bi onda trebal raditi neko drugi, ne ja, a tom drugom se sigurno ne bi dalo. al budem jos probala. 

a ovo SATA. dal je svejedno ak je SATA, SATA II ili SATA 3? jer za ovaj pise da je u njem SATA hard. al ne znam dal moze onda i SATA II. pretposavljam da ne, al 

da budemo sigurni.

xD 

inace, hvala :D 

Ako je sata onda kad kupiš sata 2 a radit će lap sata normalno. Dakle zapravo su isti kontakti. Najbolje da daš nekome koji kuži u to. {#}

Ako jioš imaš pitaj, pucaj.

Nenad
16 godina
moderator
Lesbian Robot kaže...

da budemo sigurni.

svejedno je

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice