Pozdrav, imam starije hp racunalo koje ima ugraden ssd 20gb na kojem je win 7 , i hdd 160gb sa nesto malo podataka, s obzirom da mi je sdd posto premal odlucio sam instalirati win na hdd te sam otvorio kuciste i odspojio ssd sa struje i sate, nakon sto sam starto pojavila se poruka kao da mi je hdd ustekan u krivi port ? znaci li to da moram sada hdd prestekati u sata port gdje ue bio ssd iii nesto napraviti u biosu? takoder nakon sto sam vratio kablove na ssd i upalio pojavila se poruka sa slike da mi nevalja vrijeme i datum i da zamjenim bateriju i sada nemogu nista dalje, znaci sve sam vratio u pocetno stanje odakle sad ova greska, trazio sam na netu rjesenje i ovaj video to rjesava ali mi nije jasno staje lik tocno napravio, kod mene nema taka tipka pored baterije ? jel on resetiro bios ili sta? da kazem jos da nemo ni uci u bios uopce , probo sam sa esc, f1, del, hmh https://www.google.com/search?q=hp+163+time+and+date+not+set&oq=hp+163&aqs=chrome.2.69i57j0j0i22i30l3.8917j0j4&client=ms-android-cubot&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:2668226b,vid:o1CDVDSjlew,st:0