pozdrav ekipo,
prije tjedan dana sam uzeo računalo u ADM-u, super zadovoljan sve 5.
Ali sam uzeo samo 120GB SSD koji mi je naravno premali, jer sam na njega mislio staviti samo Windowse i koji program kao MAYA, 3DS Max i tak nešto da mi se brže učitava...a dodatno staviti HDD sa "starog" kompa u njega. E tu su me čekali ovi iz ADM-a jer su stavili naljepnice iza na kučište da se vidi dal tko prčka po njemu XD, a nisam ziher jel ja gubim garanciju na komponente ako otvorim kučište!??! Moram ih nazvat za to, fakat bi bilo retardirano da radi toga izgubim garanciju, ali kaj je najgore stvarno mislim da je tako.
Dolazimo do problema, pošto nikada u svome životu nisam svojim rukama slagao računalo (komponente) nisam siguran u stavljanje istih u računalo, dakle otvaranje kučišta i stavljanje tog "starog" HDD-a. Iskreno ne znam di bi kaj uključio, vjerojatno nije tak komplicirano, kabel ili dva, ali se bojim da nešto ne zaribam.
E sad, ako kupim HDD dock, hoće li on raditi kao HDD koji je ugrađen u kučište ili će samo raditi kao storage za filmove, muziku, slike blablabla...dakle da budem jasniji, mene zanima hoću li moći, na taj HDD koji je na docku, INSTALIRATI programe kao što su photoshop, maya, 3ds max i ostale i pokretati ih bez ikakvih problema !?!?