HDD Device Error zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
HDD Device Error

Kupio sam novi WD Caviar Black 1TB, i pokušao klonirati sadržaj sa starog Hitachija (uključujuči i OS) i WD mi više ne radi normalno, kloniranje nije uspjelo i disk je dosta spor, a pri paljenju računala javlja "Device Error port 3, press F1 to continue..."

Što da radim, jel taj disk izgorio do kraja i mogu ga bacit, ili ima pomoći? Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
HDD Device Error

koji pogram za kloniranje si koristio, to se radi sa ovim Acronis True Image pogramom

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 11:36 (mirzet1976).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: HDD Device Error

koristio sam Acronis True Image

12 godina
HDD Device Error

disk nemožeš na taj nači razvaliti spaliti ili nešto drugo, samo si nešto pogrešno odradio ja sam to nekad počesto radio sa jednog hdd cjeli image sa OS na drugi hdd prebacivao i radilo je, vidi koji tutorijal za acronis pa to popravi, pokušaj i sa chksdk /f u windowsu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HDD Device Error

jesil formatiro hdd , uđi u bios pa uključi/isključi AHCI mod, provjeri konektore skopčaj taj sa OS na SATA1 port

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 12:05 (mirzet1976).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: HDD Device Error

Ovako. U kompu imam 3 harda, stari hitachi na kojem je win 8.1, dokumenti i programi.., wd od 500 gb na kojemu su gluposti, i taj famozni wd od 1tb na kojem nema ništa, ne mogu ga ni otvirit (sad sam probao, kada stisnem desni klik, my computer ne responda, disk management ne radi...ajde molim te ako možeš napisat neki tutorial kako da riješim taj problem, samo da taj hdd proradi, nek windows ostane na ovom starom, nema veze, samo da ovaj radi.

12 godina
HDD Device Error

Po onome što se može nać na internetu za zaj problem "Device Error port 3, press F1 to continue..." vjerovatno je hdd u banani, ali ovako idi u safe mod pa pokušaj od tamo formatiati taj hdd ili chkdsk , pokušaj na nekom drugom kompu prikopčat taj novi hdd i formatirati a ako ni tamo to nefercera vrati ga uzmi drugi, ili još oprobaj sa ovim Paragon Partition Manager  - http://www.paragon-software.com/home/pm-express/download.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice