Hard disk krci..

poruka: 14
|
čitano: 18.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hard disk krci..

E ovako imam jedan problem pa koje voljan neka pomogne...:D....e ovako npr. kada otvaram neku igricu ili tako nesto  odma se cuje nesto u kucistu da krci tako nesto znaci sad ne znam da li je do hard diska ili je do neceg drugog...molim vas pomoc....hvala unaprijed

alen

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hard disk krci..
alenspain93 kaže...

E ovako imam jedan problem pa koje voljan neka pomogne...:D....e ovako npr. kada otvaram neku igricu ili tako nesto  odma se cuje nesto u kucistu da krci tako nesto znaci sad ne znam da li je do hard diska ili je do neceg drugog...molim vas pomoc....hvala unaprijed

mnogi diskovi znaju tako zvucati - "kao da drobi nesto" (pogotovu stariji) nek te to ne zabrinjava

16 godina
Hard disk krci..

il hard il gremlini. Otvoris ga i malo spekom namazes il ak imas wd 40. i moj krci a sta ces takav je zivot smrc

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Pislje kaže...

il hard il gremlini. Otvoris ga i malo spekom namazes il ak imas wd 40. i moj krci a sta ces takav je zivot smrc

meni se jednom troll zaletio, srecom rjesio sam to sa wd 40 Cool

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

XD nije tebi lako...

Hoćeš da čovjek potrga i to malo što ima.

On topic:

Koliko ti je star disk? Na starim diskovima je to, kako je već kolega rekao, normalna pojava.

Je li i prije tako zvučao?

Ako nije vjerovatno crkava i trebalo bi spremiti bitnije podatke i nabaviti rezervu ;)

Kadir beneath Mo Moteh
14 godina
neaktivan
Hard disk krci..

pa eto nije sad da ono previse krci ali samo kada nesto otvorim....star je nekih 4 godine....

alen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard disk krci..

SKeniraj sa ovim programom da vidiš dali ima bad sectora. Ako nema, nemoraš se puno zabrinjavat.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju? ---- Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pislje kaže...

lol

17 godina
neaktivan
Hard disk krci..

Probaj ovo pa javi dali se poboljša situacija.Osmijeh

How about a nice cup of shut the fuck up?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard disk krci..

pa na hraniga zar nevidis da je gladan kad krci

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hard disk krci..

Pozdrav!!! u zadnje vrijeme cujem tu i tamo pucketanje i to cini mi ce iz hard diska naravno znam kako on u obicajno krulji i crvena lampica se upali hard disk mi je wd caviar black 500 gb ali nemam nikakve probleme sve uredno snimam i brisem windowsi 7 64 bit rade perfektno dali je to pucketanje upozorenje ili!!! i dali mi mozete objasniti sto je to hard defragmentira zapravo koja je to svrha jer sam u vrlo kratkom roku kad sam uzeo racunalo svega nasnimao pa mi je netko preporucio da defragmentiram disk sto cu dobiti time a sto izgubiti dali mi moze pojasniti sto ta funkcija radi s diskom!!!! Napominjem da imam antivirusni program Avast 5.0 i svaki drugi treci dan pregledam cijeli hard disk od virusa i nemam nista!!! 

sutil

0 0 hvala 0
16 godina
Adrijan Sutil 33 kaže...

Pozdrav!!! u zadnje vrijeme cujem tu i tamo pucketanje i to cini mi ce iz hard diska naravno znam kako on u obicajno krulji i crvena lampica se upali hard disk mi je wd caviar black 500 gb ali nemam nikakve probleme sve uredno snimam i brisem windowsi 7 64 bit rade perfektno dali je to pucketanje upozorenje ili!!! i dali mi mozete objasniti sto je to hard defragmentira zapravo koja je to svrha jer sam u vrlo kratkom roku kad sam uzeo racunalo svega nasnimao pa mi je netko preporucio da defragmentiram disk sto cu dobiti time a sto izgubiti dali mi moze pojasniti sto ta funkcija radi s diskom!!!! Napominjem da imam antivirusni program Avast 5.0 i svaki drugi treci dan pregledam cijeli hard disk od virusa i nemam nista!!!

da, to ti je upozorenje na Morseovom kodu, poslušaj bolje pa češ ćuti šta ti disk govori :)

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Hard disk krci..

defregmentacijom ništa ne gubiš. Kad ti instaliraš, kopiraš, brišeš onda na hard disku su ti "pločice" razbacane. I defregmentacija te pločice skuplja jedan kraj drugoga i tako ubrzava hard disk iiiiii.... skuplja prostor itd. itd.

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hard disk krci..

pozz,,,,imam problem sa hdd,,nadam se da ce mi netko pomoci,,jer sam izludio,,koji god hdd stavim u racunar krci,,izvadim stavim u drugi komp ne cuje se,,stavim nov isti slucaj,,stavim u treci racunar,,opet lijepo radi necuje se,,racunar je intel core quad 2,66,,,,4g rama ddr3,racunar lijepo radi samo sto mu svaki hdd krci unutra,,maticna je http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=514,,,unaprijed se zahvaljujem..

brkic igor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice