Hard disc occured read error-problem

poruka: 6
|
čitano: 2.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem....hard...

kao prvo pozdrav svima...imam problem sa kompom i neznam sta je..prije nekih 3 mjeseca dao sam si ugradit novi hard..(WD 500gb blue) i sad me stalno nes za*ebava...

nekad sve normalno dela a onda odjedanput mi se samo pojavi blue screen i onda dok restartam komp onda mi piše ovo hard disc occured read error,pres alt+ctrl+delete to restart

Napomena..to me je i zezalo dok sam imo stari hard prije nego sam kupio ovaj..... i jos nes...dali ima veze ako je pržilica spojena u hard i onda prek njega ide u matičnu?! hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem....hard...
Adoo_1996 kaže...

kao prvo pozdrav svima...imam problem sa kompom i neznam sta je..prije nekih 3 mjeseca dao sam si ugradit novi hard..(WD 500gb blue) i sad me stalno nes za*ebava...

nekad sve normalno dela a onda odjedanput mi se samo pojavi blue screen i onda dok restartam komp onda mi piše ovo hard disc occured read error,pres alt+ctrl+delete to restart

Napomena..to me je i zezalo dok sam imo stari hard prije nego sam kupio ovaj..... i jos nes...dali ima veze ako je pržilica spojena u hard i onda prek njega ide u matičnu?! hvala..

Jel to misliš za napajanje harda i pržilice jer ne vidim načina da je hard spojen u pržilicu pa u matičnu. To je moguće jedino ako su oba uređaja pata pa su na istom kabelu. Kod sata konektora svaki uređaj je zasebno uključen na matičnu.

Probaj hard uključit na drugi sata port na matičnoj i napravi skeniranje harda sa HDTuneom da vidiš da li ima bad sektora.

Isto tako probaj promjenit sata kabel.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 16:54 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan

ma vec sam probo stavljat sata kabal iz sata 1 u sata 2 ali nema razlike..a sta se tice przilice ona je stara...pa na ovoj novo maticnoj nema utora za nju u maticnoj nego mora bit spojena preko harda?? sta mislis dali komp moze nekad zabunom procitat przilicu kao hard pa sa njega dizat sistem???!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hard disc occured read error-problem
Adoo_1996 kaže...

ma vec sam probo stavljat sata kabal iz sata 1 u sata 2 ali nema razlike..a sta se tice przilice ona je stara...pa na ovoj novo maticnoj nema utora za nju u maticnoj nego mora bit spojena preko harda?? sta mislis dali komp moze nekad zabunom procitat przilicu kao hard pa sa njega dizat sistem???!

Kako je spojena na hard disk? Pojasni malo bolje. Da li je hard sata ili pata, jel pržilica sata ili pata.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
16 godina
neaktivan
Re: Hard disc occured read error-problem
Adoo_1996 kaže...

Mislim želiš reči da je hard disk SATA a Pržilica PATA? Iako kažeš da na ploči nema pata utor za pržilicu?

16 godina

Provjeri RAM.

očisti, odmagnetiziraj, vrati unutra.

ako nije do RAMa onda uvjek ostaje solucija uzmi hard i zvekni ga šakom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice