GPU belaj

poruka: 21
|
čitano: 3.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GPU belaj

Evo ja cu sad kulturno na kulturnom hrvatskom.

Dragi moji postovani i precjenjeni forumasi.Imam problem sa GPU tj. sa grafickom karticom.Kada insliram driver za svoju GPU tj. za nVidia GeForce 7600 GS nakon odredjenog vremena komp mi se resetira,ali kada izbrisem driver za GPU neresetira mi se komp ali naravno bez GPU slika treperi  kod scroll-anja.Mozda je u pitanju i napon citao sam po  bugu da moze i to da bude problem.Pa eto zamolio bi vas ljepo vas cjenjene forumase da mi pomognete u ovom problemu.Unaprjed hvala vas Guzman. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 14:50 (*Guzman*).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: GPU belaj
*Guzman* kaže...

e imam belaj sa grafom  il je riknula il je neki drugi prob  kada instaliram driver za nju  komp mi radi jedno vrjeme i  restart gledo temparaturu 40 i kusura pa sam onda izbris driver i sad  koristim komp bez drivera ali mi ide na monitor  preko te grafe nemam integrisanu pa eto ako neko zna do cega je  pisite...

De se ti smiri lijepo i napiši nam normalno da te razumijemo.

Tko gdje ide?
Grafička može raditi bez referentnih drivera, nisi otkrio Ameriku time što si obrisao drivere, a grafička opet radi.

O kojoj se grafičkoj radi? 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
14 godina
neaktivan
GPU belaj

ko prvo sta ti ovdje nerazumijes do krugo  netrazim ja od vas da se vi cudite sta sam ja napravio niti je to ista cudno ko trece sta si drzak fino sam pito ko cetvrto grafa je

geforce 7600 gs

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rekao ti je da se smiriš zato što kad pišeš bez interpunkcije izgleda kao da govoriš sto na sat. Niti ti se čudi niti je drzak, a jedini si ti ovdje ispao drzak. Koristi zareze i točke kad pišeš jer olakšavaš drugima čitanje.

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
14 godina
neaktivan
GPU belaj

dobro bolan ljudi pito sam nesto a ne da raspravljamo tu kako cu da pisem odgovorite  ako znate ako ne zaobidjite i zdravo

0 0 hvala 0
14 godina
*Guzman* kaže...

dobro bolan ljudi pito sam nesto a ne da raspravljamo tu kako cu da pisem odgovorite  ako znate ako ne zaobidjite i zdravo

Nisi jasno napisao sto ti je problem lijepo bolje uredi prvi post da ljudi skuze u cemu je problem jer ovak nije nista jasno 

14 godina
neaktivan
GPU belaj

Evo ja cu sad kulturno na kulturno hrvatskom.

Dragi moji postovani i precjenjeni forumasi.Imam problem sa GPU tj. sa grafickom karticom.Kada insliram driver za svoju GPU tj. za nVidia GeForce 7600 GS nakon odredjenog vremena komp mi se resetira,ali kada izbrisem driver za GPU neresetira mi se komp ali naravno bez GPU slika treperi  kod scroll-anja.Mozda je u pitanju i napon citao sam po  bugu da moze i to da bude problem.Pa eto zamolio bi vas ljepo vas cjenjene forumase da mi pomognete u ovom problemu.Unaprjed hvala vas Guzman. 

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
*Guzman* kaže...

ko prvo sta ti ovdje nerazumijes do krugo  netrazim ja od vas da se vi cudite sta sam ja napravio niti je to ista cudno ko trece sta si drzak fino sam pito ko cetvrto grafa je

geforce 7600 gs

kao prvo ja ovdje ništa nerazumijem do krugo  netrazim ja odtebe da se ne čudiš ko treće nismo mi drski ti si drzal drzniče

ko četvrto možebitno je da se grafa jel pregrijava isto ko šta je možda moguće i da se procsor pregrijava il nešto tako jel.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
14 godina
neaktivan
GPU belaj

Ljepo sma napisao da  mi se GPU nepregrijava i da je temp. 40+.

0 0 hvala 0
13 godina
GPU belaj

koji windows imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
*Guzman* kaže...

Dragi moji postovani i precjenjeni forumasi.Imam problem sa GPU tj. sa grafickom karticom.Kada insliram driver za svoju GPU tj. za nVidia GeForce 7600 GS nakon odredjenog vremena komp mi se resetira,ali kada izbrisem driver za GPU neresetira mi se komp ali naravno bez GPU slika treperi   kod scroll-anja.Mozda je u pitanju i napon citao sam po   bugu da moze i to da bude problem.Pa eto zamolio bi vas ljepo vas cjenjene forumase da mi pomognete u ovom problemu.Unaprjed hvala vas Guzman.

Ljepo sma napisao da   mi se GPU nepregrijava i da je temp. 40+.

Ubiše te ovi grammar nazi{#}

1) Koju verziju nvidijinih drivera si instalirao?

2) Resetiranje kompjutera može biti iz više razloga, pogledaj sa nekim programom npr. speccy kolike su ti temperature drugog hardwera i ubaci screenshot u temu da provjerimo.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
GPU belaj

Imam win xp  jer je pogodniji za igre 

Temparature sam gledao sa speed fanom i sve su uglavnom uredu ali evo sad cu da provjerim sa speccy

Edit:

Evo slike,samo sto nema drivera pa neprikaziva temp... a kad instaliram drivere  moracu biti brz da ulikam i spremim i postam :D

evo evo
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 20:02 (*Guzman*).

0 0 hvala 0
16 godina
GPU belaj

jel se resetira dok igraš

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GPU belaj

ne nego se  resetira  inace znaci bilo sta da radim

0 0 hvala 0
16 godina
GPU belaj

kako je dosad radila tj da li se to dogodilo kad si instalira te drivere

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 20:07 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GPU belaj

pa da znaci instaliram  drivere i nakon odredjenog vremena  restart pc  kratko vrjeme je u pitanju 

a bez drivera  evo  ok je pa  mi najlogicnije da je do grafe...

di sad je sve bilo ok normalno  i igrao sam LoL-a i samo mi se slika pomutila  i zabb komp tj slika je zabb jer sam bio sa jaranima na TSi sve sam mogao norlano da pricam  ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 20:10 (*Guzman*).

0 0 hvala 0
16 godina
GPU belaj

ako je radilo na driveru prije nego si instalira nove onda je do drivera

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 20:14 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GPU belaj

ona je radila normalno na driverima  koje sam uvjek koristio i  instalirao sma drivere  de iste kao i svaki put  i na tim driverima se to desilo 

0 0 hvala 0
16 godina

-VGA je na 'odlasku' (samo što nije... pa možda tako ostane i duže vrijeme). Možeš probati sa smanjivanjem VGA-akceleracije, properties XP direcx. Problem je ako ne možeš ni doći do opcije dok se smrzne. Start/RUN/dxdiag.. ili vidi ovdje.

Smanjivanjem (korak po korak, desno je MAX) isključuješ pojedine funkcije VGA, na posljednjoj je isključivanje hardware mousa -najsporije. Možda pomogne.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
GPU belaj

evo upravo mi se komp resetiro 2 puta bez tih drivera   sad zbog cega je neam pojma mozda slabija struja ...

0 0 hvala 0
12 godina
GPU belaj

Odnesi grafu kod nekoga svoga frenda... Ako on nema tih problema onda je maticna ili slabo napajanje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 18:20 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice