GeForce gtx 275 i igre

poruka: 35
|
čitano: 6.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

Znači nabavio sam si ja bfg geforce gtx 275 i ugradio je....sve je lijepo funkcioniralo dok nisam pokrenio igru
grafička normalno radi prvih 20-ak sec i odjednom se sve zamrzne na pola minute....nakon toga igra se nastavi ali sa totalno pojebanim teksturama
stavio sam poslije gore win 7 i isto tako se zamrzne, samo sad za razliku teksture ostanu normalne, ali se nastavlja zamrzivat svaku minutu
sve je prije normalno radilo na 8800 gts

0 0 hvala 0
16 godina
RE: GeForce gtx 275 i igre

De napiši konfu koju imaš,ali sto posto ti je do napajanja...

16 godina
GeForce gtx 275 i igre

Da li si to kupio polovnu?

Jer ovo djeluje kao neispravna kartica ili mozda napajanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:21 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GeForce gtx 275 i igre

I malo pogledaj temperature da li se pregijava i slično. Da li je možda to Overclock verzija?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

definitivno provjeri napajanje. Druga stvar (mislim najbezbolnija) je da skineš najnovije drivere i directx. I probaj kod nekoga ubosti tu grafu da vidiš da li se i u drugom računalu isto dešava. Kolika ti je temperatura na njoj?

magog
16 godina
GeForce gtx 275 i igre

Jesi li instalira drivere opet?Ako jesi,onda su to obično simptomi pregrijavanja.Te grafe su po meni promašaj jer se inače previše griju do 92°.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:48 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

confa:

gigabyte p35-ds4

c2d e6600

2gb ram

antec 600w napajanje

probao sam sa driverima, nije do njih

nije ni pregrijavanje, jer sam pratio temperature....ne idu ni preko 55°c

i da, to je tvornički overclockirana verzija

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:44 (Neki Deseti).

0 0 hvala 0
16 godina

A jesi probao iskopcati dynamic overclocking u BIOS-u?

Gigabytove ploce imaju tu opciju koja ne radi bas posve savrseno i po tvojim simptomima sve mi se cini da bi to mogao biti uzrok.

16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

e idem to sad probat, javim rezultate

0 0 hvala 0
16 godina
GeForce gtx 275 i igre

Ta temperatura od 55° ti je njezina normalna u idle stanju sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Jesi li instalira drivere opet?Ako jesi,onda su to obično simptomi pregrijavanja.Te grafe su po meni promašaj jer se inače previše griju do 92°.

iDU TE GRAFE I PREKO 100° TAKO DA TIH 92° NIJE TAKO PUNO U LOADU

magog
17 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

skini si EVGA precision tool i pogledaj na kolko posto radi vent, pa ako je na nekih 40% onda stavi 60 - 75 % da radi.

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

je, na 40 je....ali u idlu on ne prelazi 60°c, sumnjam da je to problem

al aj, dignit ću ga na na više pa možda bude radio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

izgleda da je ipak to bio problem........kad ga okrenem tamo preko 70% onda uopće nema više problema

hvala puno svima na pomoći

1 0 hvala 0
16 godina
GeForce gtx 275 i igre

Kad nisi u igri onda ga uvik smanji na 40% u igri digni i eto ga.Čudi me da grafa sama ne podiže brzinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
znaci da je to do pregrijavanja jer je klokan pa treba bolje hladenje
17 godina
GeForce gtx 275 i igre

Downclockaj i gotovo ionako je procesor slab (osim ako nisi clockao na 3,6-4,0GHz)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

je je, proc je na 3.4, pa ne želim downclockat grafu

i mene je začudilo....još sam na xp-u u rivatuneru napravio postavke da sam proporcionalno zagrijavanju povećava brzinu....radilo je sa 8800 gts, al očito nije sa gtx-icom

sad sam to lijepo makronaredbom sredio i neće bit problema

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce gtx 275 i igre

opet je počelo crkavat, ali nakon dužeg vremena......no uspio sam uočiti da je zapravo problem u driverima..tj piše: "display driver stopepd responding"

guglam po netu i pišu svakojake stvari, da treba promjeniti ram, mjenjati frekvenciju RAM-a i slične stvari....pa me zanima da li netko ima iskustva sa tim

0 0 hvala 0
16 godina
GeForce gtx 275 i igre

ne vjerujem da je to do drivera, meni pi se isto pojavila ta poruka na 9800 gt kad sam imao preveliki klok. Aj probaj ovako,stavi si vrijednosti kloka na default kako inače gtx275 grafe budu,te zatim provjeri da li ćeš opet dobivat slične probleme. Ako sve bude radilo kako treba, onda postepeno kreni klokat. Kod mene recimo sve vrti bez beda na taktovima iz moj pc, al recimo kad sam dignuo memoriju na nekih 1030mhz-a uvijek bi se nakon 15-30 minuta driver rušio mada se grafička uopće ne pregrijava(55 stupnjeva u crysisu klokana)tako da je to očito nekakav limit grafe dokle može se klokat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pregrijava se grafička,odnesi nazad i zamjeni za drugu ili zamjeni za bolju 275 gtx.

Moj savjet ti je Gainward 275 gtx golden sample.Definitivno sa najboljim hlađenjem.

NVIDIA gpu imaju mali vijek trajanja ako se pregrijavaju.

Ja sam stavio taj gainward 275 gtx GS u kučištu ANTEC TREE HUNDRED i temperatura u idle je 37c,a max opterečenju 70c Nevinašce (ako je vent na max),za silent konfiguraciju temp 85c na 45% okretaja.

Svakako kučište koje ima takvu grafu u sebi mora imati JAKI PROTOK ZRAKA Front / Rear a ne bočno,to ti je moj savjet isto da pripaziš.

Moguće je da ti nije adekvatno niti to riješeno u tvom slučaju.

Intel Q9400 @ 3.68 / Asus P5Q-E / Corsair 2x2GB 1066 Dominator / 2x HD4850 CF / 2x 640GB Seagate 11 RAID 0 / Corsair 650W TX / Samsung T260HD
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 14:26 (dax1974).
17 godina
dax1974 kaže...

Pregrijava se grafička,odnesi nazad i zamjeni za drugu ili zamjeni za bolju 275 gtx.

Moj savjet ti je Gainward 275 gtx golden sample.Definitivno sa najboljim hlađenjem.

Ja sam stavio taj gainward 275 gtx GS u kučištu ANTEC TREE HUNDRED i temperatura u idle je 37c,a max opterečenju 70c Nevinašce (ako je vent na max),za silent konfiguraciju temp 85c na 45% okretaja.

Svakako kučište koje ima takvu grafu u sebi mora imati JAKI PROTOK ZRAKA Front / Rear a ne bočno,to ti je moj savjet isto da pripaziš.

Ili je zamjeni za HD5850 jednostavno.

16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
dax1974 kaže...

Ili si ti dosadan s HD5850.

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dax1974 kaže...

Bezveze,što bi čovjek mijenjao dobru grafu?

Ako će igrati FPS-ove onda mu PhysX igra veliku ulogu.Bolji izbor od 5850 definitivno.

5850 je definitivno bolja samo ako hoćeš ušparati na struji.. Belji se

Intel Q9400 @ 3.68 / Asus P5Q-E / Corsair 2x2GB 1066 Dominator / 2x HD4850 CF / 2x 640GB Seagate 11 RAID 0 / Corsair 650W TX / Samsung T260HD
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 18:00 (dax1974).
17 godina
epic kaže...

Ajde šuti nvidijašu.

16 godina
epic kaže...
Hyperion kaže...
dax1974 kaže...

Hyperion kaže...
epic kaže...

Ajde šuti nvidijašu.

Flame war,flame warSmijeh Sad ce vama ivo doc,a i meniNevinašce

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
epic kaže...

Ajde šuti nvidijašu.

nisam nikakvi nvidijas, cak imam ati-jevu graficku, nego si ti dosadan s tom hd5850, ja mislim da neko dodje s gtx295 ti bi mu reko pa zamjeni je za hd5850! Atijaš

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 18:39 (epic).
16 godina
neaktivan
epic kaže...
Hyperion kaže...
epic kaže...

Ajde šuti nvidijašu.

nisam nikakvi nvidijas, cak imam ati-jevu graficku, nego si ti dosadan s tom hd5850, ja mislim da neko dodje s gtx295 ti bi mu reko pa zamjeni je za hd5850! Atijaš

ne, onda bi reko da ju zamjeni s HD5970 koja je 30-40% brža od GTX295

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
mtopol kaže...
epic kaže...
Hyperion kaže...
epic kaže...

Ajde šuti nvidijašu.

jeli uzivate usporedivat stare nvidie s novim ati-jevima, ajde uzivajte koliko mozete, dok ne dodu gtx300, onda cu ja uzivat Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 18:53 (epic).
16 godina
neaktivan
epic kaže...
mtopol kaže...
epic kaže...
Hyperion kaže...
epic kaže...

Ajde šuti nvidijašu.

jeli uzivate usporedivat stare nvidie s novim ati-jevima, ajde uzivajte koliko mozete, dok ne dodu gtx300, onda cu ja uzivat Smijeh

Ako se ovako nastavi kod Nvidija izbaci GTX300(upitno je da ce u performansama nadmašit HD5xxx seriju), ATI ce vec izbacit HD6xxx seriju. I decko ajde se malo odluci kaj si, prvo napišeš da nisi Nvidijaš, a poslje sam sebe pobiješ i napišeš da ćeš uživat u nvidijinom uspjehu, ako Nvidija izbaci GTX300

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 18:59 (mtopol).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice