Gamepad

poruka: 4
|
čitano: 785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Gamepad

Kupio sam gamepad danas rijec je o Acme GA-05 e sad, instaliro sam program x360ce i sada problem je u desnom analogu, na gamepadu iima tipka MODE, kada je ukljucena u programu kad okrecem desni analog ocitaje mi kao da pritiscem Trokut,Kocku,Krug i X (1,2,3,4) ali kada je taj mode iskljucen sve funkcionise normalno, ali problem je sto kada bez tog MODE udjem u FIFU 16 Desni analog ne funkcionise nikako, a kada je ukljucen radi ali ocitava ga kao da pritiscem one gore navedene tipke, da li mi neko moze pomoc, guglam vec 4 sata i nista mi jos nije pomoglo?

0 0 hvala 0
11 godina
Gamepad

Bez uvrede, ali te kineske igrarije su glupost, bolje da si skupio 100-150kn pa preko njuškala kupio neki rabljeni Logitech s pravim analogom.

Evo primjer -> http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/logitech-gamepad-rumblepad-2-oglas-17051264

Osobno koristim Xbox 360 kontroler i prezadovoljan sam, vrijedi svaku kunu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 0:46 (GreenLife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gamepad

Hvala na pomoci, ipak sam uspio rijesit problem, problem je bio u tome sto sam sa njihovog sajta skido drajvere, i oni su "Zakljucali" desni analog, skino sam novi driver i sve radi ok, ali oept hvala :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Gamepad
GreenLife kaže...

Bez uvrede, ali te kineske igrarije su glupost, bolje da si skupio 100-150kn pa preko njuškala kupio neki rabljeni Logitech s pravim analogom.

Evo primjer -> http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/logitech-gamepad-rumblepad-2-oglas-17051264

Osobno koristim Xbox 360 kontroler i prezadovoljan sam, vrijedi svaku kunu.

Doasadni ste s tim xbox360 kontrolerom, ako je čovjek pitao onda mu, ako znaš, odgovori a ako ne nemoj....

Ja sam mogao kupit f710 al nisam kupio sam speedlink torid i radi isto kao i xbox 360 kontroler, vrlo jednostavni i za sportske igre super, xbox kontroler je za neke malo zahtjevnije igre poput trka jer ti treba preciznost, a ako igraš samo nogomet ili bilo koji sport dovoljan je i neki kvalitetniji jeftiniji 

Chill Now And Forever
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice