Drive D

poruka: 7
|
čitano: 2.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Drive D

jedno pitanjce...mi može ko reći ili uputiti na temu kako da dodam drugi drive kad instaliram windowse?znači da svoj HDD 320gb ''rascijepim'' na 2 dijela (C i D) tako da mi D drive služi za čuvanje podataka kad ponovo stavljam windowse i općenito.i jel mogu uopće ostati podaci na tom D drive-u kad mi se sruše windowsi i kad ih ponovo stavljam?unaprijed hvala!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drive D

particije si morao napraviti prilikom instalacije windowsa, sad ako postoji još koji način ja ga neznam :/

da ako ti je npr. windows na C a podaci na D, prilikom ponovne instalacije wondowsa na C podaci na D ostaju(ako to želiš, tj ako prilikom ponovne instalacije ne formatiraš i D disk)

EDIT :   samo što ti neki programi ne rade nakon ponovne instalacije

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 17:39 (brezonja).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drive D

Kada pokreneš računalo sa instalacijskim CD-om od Windowsa i kada setup učita potrebne datoteke,imaš opciju brisanja particije i stvaranja novih.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drive D

Možeš pomoću programa PartitionMagic - http://www.symantec.com/norton/partitionmagic

Raditi particije, brisati ih itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Drive D
Barich kaže...

jedno pitanjce...mi može ko reći ili uputiti na temu kako da dodam drugi drive kad instaliram windowse?znači da svoj HDD 320gb ''rascijepim'' na 2 dijela (C i D) tako da mi D drive služi za čuvanje podataka kad ponovo stavljam windowse i općenito.i jel mogu uopće ostati podaci na tom D drive-u kad mi se sruše windowsi i kad ih ponovo stavljam?unaprijed hvala!

Skini ovaj besplatan program, a ovdje su ti upute kako podijeliti HDD na dva dijela i da podaci ostaju na D: particiji kada ponovno reinstaliraš Windowse jer prilikom instalacije odabereš particiju na kojoj hoćeš instalirati nove Windowse.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
16 godina
neaktivan
Drive D

e super!hvala vam!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Drive D
Barich kaže...

e super!hvala vam!!!

Za zahvaliti se imaš za to tipku koja je stvorena da bi se izbjeglo pisanje bespotrebnih postova.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice