jedno pitanjce...mi može ko reći ili uputiti na temu kako da dodam drugi drive kad instaliram windowse?znači da svoj HDD 320gb ''rascijepim'' na 2 dijela (C i D) tako da mi D drive služi za čuvanje podataka kad ponovo stavljam windowse i općenito.i jel mogu uopće ostati podaci na tom D drive-u kad mi se sruše windowsi i kad ih ponovo stavljam?unaprijed hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
particije si morao napraviti prilikom instalacije windowsa, sad ako postoji još koji način ja ga neznam :/
da ako ti je npr. windows na C a podaci na D, prilikom ponovne instalacije wondowsa na C podaci na D ostaju(ako to želiš, tj ako prilikom ponovne instalacije ne formatiraš i D disk)
EDIT : samo što ti neki programi ne rade nakon ponovne instalacije
Kada pokreneš računalo sa instalacijskim CD-om od Windowsa i kada setup učita potrebne datoteke,imaš opciju brisanja particije i stvaranja novih.
Možeš pomoću programa PartitionMagic - http://www.symantec.com/norton/partitionmagic
Raditi particije, brisati ih itd.
jedno pitanjce...mi može ko reći ili uputiti na temu kako da dodam drugi drive kad instaliram windowse?znači da svoj HDD 320gb ''rascijepim'' na 2 dijela (C i D) tako da mi D drive služi za čuvanje podataka kad ponovo stavljam windowse i općenito.i jel mogu uopće ostati podaci na tom D drive-u kad mi se sruše windowsi i kad ih ponovo stavljam?unaprijed hvala!
Skini ovaj besplatan program, a ovdje su ti upute kako podijeliti HDD na dva dijela i da podaci ostaju na D: particiji kada ponovno reinstaliraš Windowse jer prilikom instalacije odabereš particiju na kojoj hoćeš instalirati nove Windowse.
e super!hvala vam!!!
e super!hvala vam!!!
Za zahvaliti se imaš za to tipku koja je stvorena da bi se izbjeglo pisanje bespotrebnih postova.