DLL -file problem

poruka: 6
|
čitano: 2.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Decompression fails

Kod raspakiravanja većih datoteka javlja mi se stalno ova graska koja se vidi na slici....

probao sam sve i svašta ali neide pa neide..

DLL-FIXER-ništa

UMJESTO WIN7 stavio novi win 8.1-ništa

ako netko zna kako to riješiti bio bih mu jako zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 18:09 (Enthusiastxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DLL -file problem

Pozdrav!

Koji program koristiš za compress/decompress i da li si probao neku drugu datoteku?

Moguće da su te datotake oštećene ili program koji koristiš ih nemože raspakirati ispravno (to mi se zna dešavati sa 7zip, tako da ipak na kraju koristim i dalje winrar).

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DLL -file problem

Pozdrav, instalirao sam jedan softver i nisam ga mogao deinsalirati, nego jedino obrisati mapu od toga softvera. I sada je problem što mi je ostala jedna datoteka .dll i ne mogu ju nikako obrisati. A želim ju obrisati jer ću instalirati isti softvera samo na našem jeziku.
Ukoliko mi netko može pomoći i ima neki savjet nek napiše.
Hvala.

"Skupljam stare veš mašine, akumulatore i ostalo." H.B.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: DLL -file problem
Mister_Fritz kaže...

Pozdrav, instalirao sam jedan softver i nisam ga mogao deinsalirati, nego jedino obrisati mapu od toga softvera. I sada je problem što mi je ostala jedna datoteka .dll i ne mogu ju nikako obrisati. A želim ju obrisati jer ću instalirati isti softvera samo na našem jeziku.
Ukoliko mi netko može pomoći i ima neki savjet nek napiše.
Hvala.

Pozdrav, probaj sa:

1. Restartaj komp i prilikom bootanja biosa, stišći f8 za ulazak u safe mode, kada se dignu Windowsi, moći ćeš ga izbrisati...

2. Probati sa System Restore vratiti na dan prije nego si instalirao program. Windows 7 i slični: klikni Start - upiši System Restore, otvori ga i izaberi datum...

9 godina
neaktivan
Re: DLL -file problem

Hvala na savjetu ali sam nekako uspio, sav sam se preznojio.
Cheers

"Skupljam stare veš mašine, akumulatore i ostalo." H.B.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice