Displej problem hp pavillion 15 p238ng

poruka: 5
|
čitano: 1.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Pozdrav imam problem sa ekranom hp pavilion 15 p238ng ekran mi je cudno treptao i zamijenio sam mu kabal i nista promijenio sam mu display i sad mi je skroz crn ekran al ima pozadisnko svijetlo koje reagira znaci na paljenje na logiranje i ostalo..spojio sam na tv sa hdmi kablom i radi sve normalno na tv-u ,probao sam sa restartiranjem i tim stvarima sto sam mpgao naci na youtubeu al opet nista.Dali itko zna u cem je problem provjeravao sam dali je sve leglo na svoje mjesto sve je kako treba al ekran neradi. Molim vas ako netko zna sta trebam da radim recite mi. Unaprijed hvala

Djoga
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Moze li itko ista pomoc??

Djoga
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Displej problem hp pavillion 15 p238ng
Nemogu da vjerujem da od toliko ljudi nitko nezna koji je k.. ovom laptopu?
Djoga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moraš nabaviti drugi ekran, da bi eliminirao, sam ekran. Po svemu sudeći, postojeći ekran ima problem, ako je sve dobro spojeno i on ne radi, znači trebalo bi zamijeniti ekran, sumnja u flet kabel je otklonjena. Imaš polovne ekrane na njuškalu ili naruči novi takav.

Nakon drugog čitanja, shvatim da si promijenio i ekran (treba negdje staviti i zarez). Kad si sve to napravio, ostaje matična, nadam se da si nabavio identičan ekran, uzmi alkohol sprej i očisti kontakt na matičnoj, gdje se spaja flet kabel, znači sprejaj direktno na kontakte i počisti kistom, spoji ponovo i ako i tada ne radi, onda u servis na dijagnostiku

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 13:16 (ivo454).
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Re: Displej problem hp pavillion 15 p238ng
Sry brzo sam pisao probat cu jos to ako neuspije neznam u cem je problem,ponovo sam spojio i stari ekran(na novi kabal) koji ima sliku al se zaledi tako da nije do kabla al jos mogu probat malo ocistiti ako ne morat ce cekat servis. Hvala
Djoga
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice