Debug code 60, A3, D6 error

poruka: 4
|
čitano: 796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Poštovanje, prije nego pošaljem na servis računalo molio bih pomoć ako može naime ima tjedan dana računalo se zna normalno upaliti a katkada se zacrni slika na monitoru prilikom paljenja i čini mi se da u kučištu ventilator od grafičke počne jako zujat..brže no inaće...i kraj onog power switcha na matičnoj i reseta crvenim led brojkama odbrojava do 60, pa izbaci A3 I d6...matična je asrock p67 pro3, pokušao sam već s updejtom biosa, googlanjem..svim nikakve pomoći, baza je da se računalo katkad normalno upali i radi..a katkad moram 3-4 puta restartat da se upali jer izbaca ovi error na matičnoj..jel se netko susreo s tim problemom? što mi je raditi?! :P Unaprijed hvala!! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

problem je u ploci isti problem imam istu plocu samo sto sad uopce nece da upali nego stoji tj zapne na a3 ili a6, salji plocu na reklamaciju jer je to cuvena boljka p67 chipseta, sata kontroler...

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znači ništa nego slat na servis gdje sam kupio računalo? sva srića garancija je još tu...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ok ova matična ako netko zna za zamjenu za ovu što sam naveo gore, asrock z77 pro4 intel z77

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice