Cursor luduje.

poruka: 6
|
čitano: 2.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Cursor luduje.

Dali itko ima ideju zasto mi sam od sebe Cursor ide gore , dolje, ljevo, desno...

i kad ja pokusavam recimo da " vucem " prema dolje on oce u drgom smijeru.. i tako bude par min... i onda se smiri ... Pokusao sam staviti u drugi  USB ali opet isto... Drivere i sve : /

Radi se o R.A.T 5

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Cursor luduje.
razermario kaže...

Dali itko ima ideju zasto mi sam od sebe Cursor ide gore , dolje, ljevo, desno...

i kad ja pokusavam recimo da " vucem " prema dolje on oce u drgom smijeru.. i tako bude par min... i onda se smiri ... Pokusao sam staviti u drugi  USB ali opet isto... Drivere i sve : /

Radi se o R.A.T 5

Imao sam sličan problem s istim mišem. Isto mi je cursor znao ludovati i uzrok je bilo kučište, kamo god sam ga stavio da dodiruje stol cursor je znao poludjeti zbog vibracija. Ti Štakori imaju osjetljiv senzor u PM. Probaj i ispuhati senzor.

13 godina
Cursor luduje.

hmm... i kod mene luduje kuciste kad je ovako vrucina, pocne ono da bruji... al ne osijetim rukom ono da " trese stol "   posto je PC u stolu ono.. dal je mogu da proizvodi take vibracije da mis osijeti,  mozda ne znam... 

Finger Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cursor luduje.

Pa rekao sam ti što je kod mene bio problem s istim mišem, stavi kučište na pod dalje od stola pa ćeš vidjeti. Ne treba tresti stol, kod mene su bile sitne vibracije a tom mišu je da poludi i to dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 16:43 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Cursor luduje.

Moze bit i virus pa skeniraj...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
moderator
Re: Cursor luduje.

Meni RAT7 povremeno "zablokira" pa recimo pokušam vući dolje ili udesno, ali kursor se ne miče. Tada ga dignem i puhnem u senzor. I dalje u pravilu radi OK. To mi se događa valjda jednom mjesečno.

I sad baš gledam - kako tipkam, tako mi se trza po ekranu. Razlog? Vibracije od tipkanja. Jedan od faktora je možda i relativno tvrda i glatka podloga (po kojoj doduše jako lijepo klizi) koja mi je s desnim krajem bila na onom rubnom metalnom kliznom dijelu ladice za tipkovnicu/miš. Kad sam podlogu pomaknuo tako da je samo na ravnome dijelu, kursor se miče samo kod malo jače trešnje.

Dakle, ispušite senzor, očistite podlogu za miša, provjerite stabilnost stola, provjerite leži li vam podloga za miša na ravnome i je li sama nedeformirana, a prema potrebi je zamijenite (pretpostavljam da bi bio manje osjetljiv na nekoj mekanijoj podlozi, no osobno me mekane podloge iritiraju jer miš teže klizi).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice