Cujem sebe na slsusalicama

poruka: 4
|
čitano: 4.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Cujem se na headsetu i veliki sum na slusalicama

Znaci jucer sam kupio neke nove slusalice Hama, kostale su 150 kuna te su za svoju cijenu vrlo udobne i prakticne. Sve sam lijepo ukljucio, i cujem se na slusalicama!!! Nije onaj spori echo, nema razmaka u govoru i zvuku, vec je prijenos vrlo brz da je kao prirodan. Kako da ovo iskljucim! Probao sam nesto tamo u playback micati "listen to this device", onda nesto sa stereo mixom bla bla... Do slusalica je cini mi se ali jeli postoji nacin ovo iskljuciti. I jos nesto. Ove slusalice unatoc sto su nove mi šume! Cak taj sum cujem na ovom kao slusanju samog sebe. Zapravo kad bi popravio SAMO TAJ SUM, playback mi ne bi smetao jer je brz i oponasa prirodno slusanje svog govora bez slusalice. Molim vas neki savjet/pomoc? {#}

VedroJebac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Cujem se na headsetu i veliki sum na slusalica

Odeš start, control panel, sound pa oznacis speakers, desni klik pa properties, levels i tamo nadjes microphone pa ga mute-aš i to bi trebalo biti to.

Pozdrav

Sajko
12 godina
neaktivan
Re: Cujem se na headsetu i veliki sum na slusalica

U meduvremenu sam nesto prckao po ovom mom REALTEK programu i smanjio sam ove dvije i sad je sve u redu. Svejedno hvala na odgovoru.

http://prntscr.com/3xaukt

VedroJebac
12 godina
neaktivan
Cujem sebe na slsusalicama

Uff rijesio se playbacka ali jos mi sumi!! Jel neko zna kako ovo popravit!?!??

*Jos nesto, cak i s mjutanim mikrofonom u opcije i na gumbu se cuje  taj sustanj na playbacku i na snimanju*

VedroJebac
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 12:03 (VedroVis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice