pozdrav, ovako uzeo sam iz ureda komp kojem je pregorio cpu, tako je barem pisalo dok se palio, ali i graficka je izgorila, pa sam pokusao stavit drugi cpu kojeg sam kupuio preko njuskala i isprobao sam ga prije znaci radi a graficku mi frend dao, tako da to radi...rami i hdd su ispravni , jedino mi maticna onda sumnjiva jer sam spojio komponente sve a kada upalim komp bude crni ekran a svi se ventilatori vrte, jedino prije nego sam spojio mi je netko rekao da izvadim bateriju na maticnoj pa neznam dali je to resetiralo bio ili zbrisalo jer mi nece otvorit ni dvd rom dok ga upalim, a ne cuju se ni oni bipovi dok se komp pali...ja mislim da su sve komponente uredne cak i maticna ali fkt neznam kaj da radim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav, ovako uzeo sam iz ureda komp kojem je pregorio cpu, tako je barem pisalo dok se palio, ali i graficka je izgorila, pa sam pokusao stavit drugi cpu kojeg sam kupuio preko njuskala i isprobao sam ga prije znaci radi a graficku mi frend dao, tako da to radi...rami i hdd su ispravni , jedino mi maticna onda sumnjiva jer sam spojio komponente sve a kada upalim komp bude crni ekran a svi se ventilatori vrte, jedino prije nego sam spojio mi je netko rekao da izvadim bateriju na maticnoj pa neznam dali je to resetiralo bio ili zbrisalo jer mi nece otvorit ni dvd rom dok ga upalim, a ne cuju se ni oni bipovi dok se komp pali...ja mislim da su sve komponente uredne cak i maticna ali fkt neznam kaj da radim...
nesto ti nestima u toj recenici..
Za pocetak napisi o kojoj maticnoj i o kojem CPU je rijec. I nije mi jasno to da je pisalo da je stari CPU pregoren. Gdje je to pisalo? Flomasterom na kucistu?
Koliko vidim bilo bi bolje kad bi dao nekome tko se razumije u računala da ti ga složi.
ma kada se pali komp u dosu pise erorr i pisti cpu overtemp, i nece uc u win i onda sam ga uzeo kao kupit cu cpu i zamjenit, kada sam ga otvorio vidio izgorio vent na grafi, nema veze slaganje ja sam samo stavio cpu i kuler i stavio grafu, ali sam jos s starim cpuom i grafom pokusao snimit win pa sam uspio samo formatirat hdd ali kada su se trebali win snimit bio neki error, onda sam cupao bateriju van i od tada je crni ekran iako se sve vrti...
ova maticna :
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GD1_PRO/
cpu je pentium 3ghz mislim 2m i to sve podrzava ga maticna ugl