CD-ROM Problem

poruka: 8
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
CD-ROM Problem

Ovak imam neki stari cd-rom sa onim debljim kablom i nece mi pokrenut pojedice cd-ove neznam dal mu smrde ili sta?

Kad kod computer stavim ono eject ide van i sve radi al neke cd-ove nepokrece problem ?

COD - FanBoy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CD-ROM Problem
Jesi kojim slucajem pogledao kakvi su diskovi?
Ko da me briga za potpis...
15 godina
posto je star kao sto si reko nema ona nebi uber lase pa to me dodas izgreban cd/dvd i eto. Il ti on ne podrzava dvd ak su to dvd-i koje nece ucitat
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
GeneralPag1997 kaže...
posto je star kao sto si reko nema ona nebi uber lase pa to me dodas izgreban cd/dvd i eto. Il ti on ne podrzava dvd ak su to dvd-i koje nece ucitat

Jeste nesto je tu svaki dvd koji sam stavio nije pokrenuo,sta mu fali onda jel to tako star disk pa nece ili ?

COD - FanBoy
16 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Jeste nesto je tu svaki dvd koji sam stavio nije pokrenuo,sta mu fali onda jel to tako star disk pa nece ili ?

{#} Pa CD-ROM, CD-RW i slični ti ne mogu procitat DVD

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
BloOm3R! kaže...
GeneralPag1997 kaže...

{#} Pa CD-ROM, CD-RW i slični ti ne mogu procitat DVD

Skonto sam.

Evo novog problema,malo mi ucita intergriranu graficku malo pci-e i moram kabel mjenjat svaki cas i nikako slozit da pci-e radi uvjek di je sad problem ?

COD - FanBoy
15 godina
jesi siguran da grafa u pcl dobro stoji mislim da ne pada
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
GeneralPag1997 kaže...
jesi siguran da grafa u pcl dobro stoji mislim da ne pada

Podlozio sam ju ja da stoji dobro,al malo dobro radi malo neradi pa moram stavit na intergriranu.

Dal me postavke zezaju ili je nesto sa grafom i utorima ?

COD - FanBoy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice