Dakle, kupio sam novu konfiguraciju prije nekih mjesec dana. Ja sam odabrao komponente, a oni su sastavili konfu. O cemu se radi, kad upalim komp i dok se podizu windowsi i uglavnom dok jos nista ne radim na kompu, on se cuje sasvim normalno, dapace tiho radi. I onda kada pokrenem neki program, otvorim neku internetsku stranicu itd. postepeno je komp sve glasniji i nakon nekih par minuta on postigne tu svoju standardnu buku koja kasnije ne pada nikako, nebitno o aktivnosti na kompu. Po mojoj procjeni sta se tice tog zvuka, cuje se neki cooler, ali posto mi je konfa pod garancijom 2 godine, ne smijem otvarat kuciste i ne mogu tocno procijenit odakle dolazi buka. Pa me zanima jeli mozda neka od mojih komponenti poznata po tome da je bucna ili je nesto krivo ustimano ili imam neki drugi problem.
Konfa:
- Kućište COOLERMASTER Elite 430 RC-430-KWN1, MIDI, crno, plexi, bez PS
- Grafička kartica PCI-E XFX AMD RADEON HD 6670, 1GB, DDR5, D-SUB, DVI, HDMI
- Napajanje 550W, CORSAIR VX Series CMPSU-550VXEU, ATX2 v2.2, 120mm vent.
- Procesor AMD Phenom II X4 955 BOX Black Edition, s. AM3, 3.2GHz, 8MB cache, Quad Core
- Memorija PC-12800, 4 GB, CORSAIR CMX4GX3M2A1600C9, DDR3 1600 MHz, kit 2x2 GB
- Tvrdi disk 1000.0 GB SEAGATE, SATA, 32MB cache, 7200 okr/min, za desktop
- Matična ploča ASROCK 770 Extreme3, AMD 770/SB710, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, PCI-E, eSATA, USB 3.0, ATX, s. AM3
Da napomenem da nisam uzimao nikakav dodatni cooler/ventilator.

Stavio Scythe Slip Stream od 140mm(800rpm) koji je skoro pa i nečujan