BSOD--sve sam pokusao

poruka: 20
|
čitano: 3.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
BSOD--sve sam pokusao

Malo je naslov teme zeznut.Od prije par tjedana poceo mi se pojavljivat BSOD,stalno,bio ja na internetu ili igrao igre.Pa sam skenirao sa MBAM-om i Nortonom,nista nije nadjeno.Pocistio sam sa CCleanerom,isto nije imalo rezultata.Jedno vrijeme nakon toga,je bilo dobro,ali pred par dana se opet to pocelo dogadjat.Isto sam sve napravio i nema rezultata,probao sam sa Memtestom,obje plocice RAM-a su ispravne.

Danas vise nisam mogao ni upalit komp,samo mi je pisala ova poruka:

The file is possibly corrupt.The file header checksum does not match the comput ed checksum.

Eh da,probao sam i sa HD Tune,da nije do diska,niti jedan bad sector nije nadjen i sve temp su normalne bile.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BSOD--sve sam pokusao

probaj reinstalaciju windowsa pa javi

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: BSOD--sve sam pokusao
dejko2 kaže...

probaj reinstalaciju windowsa pa javi

Evo jesam,cim sam pokrenuo neki programo opet BSOD.Mozda HDD ide polako ca?

16 godina
BSOD--sve sam pokusao

Vjerojatno neki hardware ili driver konstantno izbacuje BSOD. 

Probaj pročitati koji ti se točno BSOD pojavljuje, moglo bi biti od pomoći.

Da li si možda overclockao i kakve su ti temperature?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 15:42 (Spyware).
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
Spyware kaže...

Vjerojatno neki hardware konstantno izbacuje BSOD. 

Ovako,sad,sjecam se da je BSOD uzrokovao neki ntkramp(tako nesto,nemogu sad nac SS).

Temp su normalne,nista OC.

I BSOD se dogadjao vecinom u igrama,ali jucer i danas iz cista mira bi i dok sam radio u Wordu ili bio na internetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 15:29 (ivanoile).
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Spyware kaže...

Vjerojatno neki hardware konstantno izbacuje BSOD. 

Ovako,sad,sjecam se da je BSOD uzrokovao neki ntkramp(tako nesto,nemogu sad nac SS).

Temp su normalne,nista OC.

Dali imaš kakve karticu? Recimo mrežna, zvučna kartica itd. To može bit neki kartica prave probleme ili može bit da neki driveri kolje.

Izvdai neku karticu da vidiš jel još baca BSOD? Ako ne baca BSOD a kartica je vađena tj na kartici neispravna.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
16 godina
neaktivan
BSOD--sve sam pokusao

a da probas izvadit jednu plocicu rama pa upalit i radit pa drugu pa ako imas 2 diska samo 1 stavit... i sad pazi ovo probaj iskopcat front usb sa ploce meni se komp freezo stalno zbog tog! mozda i dvd rom i takve gluposti!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
14 godina
BSOD--sve sam pokusao

Probaj ram zamjenit,meni je jedan ram  stalno izazival BSOD.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BSOD--sve sam pokusao

Skini mem test i pokreni.

Meni je isto ram memorija bila problem.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BSOD--sve sam pokusao

slicne probleme sam ja imao, asrock maticna, amd proc i nvidia gtx460

stavim najnovije drivere za grafu dobivam stalno bsod ''nv4_disp.dll'' ... stavim one sa cda koje sam dobio uz graficku (prastare neke) sve normalno radi...

problem je poznat kao infinite loop problem i googlao sam i skuzio da se to dogadja na dosta starijim karticama... zatim sam odnjeo komp na servis i zamjenili su sve sto su mogli i stavili hd6870 umjesto gtx460 i sad sve normalno radi...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 15:39 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina

Imam mreznu karticu,pa cu kasnije pokusat bez nje.Za RAM,probat cu ali mem test je rekao da su obje plocice ispravne.

16 godina
neaktivan

ja imam bsod svako toliko isto sada sa novim driverima od nvidie gtx 460 gainward GS... driveri su sjebanitis zesci...

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
15 godina
neaktivan
BSOD--sve sam pokusao

A stvarno je žalosno da driveri za grafičke mogu izazvat BSOD. Meni se  je dešavalo na Nvidia 9800 GT zbog jedne verzije drivera meni je ventilator znao stat na grafički na sekundu i tak svako malo. Onda je samo najedamut na Nvidinoj stranici bilo upozerenje ne koristite zadnje drivere, jer uzrokuju stajanje ventilatora na grafi, epic fail.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 16:09 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Imam mreznu karticu,pa cu kasnije pokusat bez nje.Za RAM,probat cu ali mem test je rekao da su obje plocice ispravne.

Memtest moraš testirat samo jednim keks memorijom i nek odvrti dokraja. Čim završi, izvadi i staviš drugu i tako eliminiraš d vidiš od kojih prave probleme.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
14 godina
neaktivan

Jedan krug Memtesta mu nece nista rec osim ako RAM nije totalno spaljen kao sto je moj bio. Minimum 10-15 po sticku, meni je kad sam testirao sva 3 tek na 16. krugu poceo davat errore van jer ploca ne voli da su 3 slota okupirana, sad sa 2 vozim vec dugobez ikakvih problema a tlacio sam se sa BSODovima mjesec i pol.

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina
Nello kaže...
ivanoile kaže...

Memtest moraš testirat samo jednim keks memorijom i nek odvrti dokraja. Čim završi, izvadi i staviš drugu i tako eliminiraš d vidiš od kojih prave probleme.

Jesam,kao sto je i F1 Ivo rekao.
15 godina

Evo danas sam se malo primio testiranja.Bez mrezne kartice,bilo je super,ali nakon 1i pol igranja i testiranja(surfanja,pisanja itd.) opet je dosao BSOD,ali ovaj put je nadjen razlog (Nvidia driveri).Sa njom natrag do sada (2 sata) nije bio niti jedan BSOD.Neznam,ako bi pomogli sazetci iz WhoCrashed-a.

15 godina

Imao sam slicnih problema nedavno , uzrok je bio ( tocnije 2 od njih) neispravni sata kablici i prije kupnje novog hdd system hdd imao bad sectors! Probaj promijeniti sata kablice!

14 godina
neaktivan
BSOD--sve sam pokusao

Uzmi gumeni cekic i lupi ga jako{#}

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

hahahah ,a necu,prozivio je dosta toga samnom.Uzeo sam novi HDD(ipak mi je i trebao),pa cu vidjet,ali sad u zadnjih par dana bez mrezne i sa starijim driverima graficke,niti jedan BSOD.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice