BSOD me izluđuje zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
BSOD me izluđuje
Komp mi je u zadnje vrijeme sve ćešče počeo bacati BSOS,bilo dok ništa ne radim ili u igrama..

Ima li neko ko bi mi mogo analizirat crash dump,jer se ja ne snalazim u tome..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: BSOD me izluđuje

bsod uzrokuju neki driveri programi ili neki hardwer ovo zadnje rijetko ja sam imo isto tako problema s bsod-om nije mi se dalo za.....at s tim sto ga uzrokuje ali mislim da mi je driver od grafe napravi jednostavno cisttu instalaciju windowsa i rijesit ce se bsod bar je kod mene tako...ako i nakon reinstalacije imas bsod onda ga sigurno hardwer izaziva a ne software....

14 godina
neaktivan

A mene izluđuje kada otvarate takve teme.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

To ti je biblija za BSOD.

14 godina
neaktivan

necemo mu zamjeriti novi je ovdje!!!!

14 godina
neaktivan
GAMERANGER kaže...

necemo mu zamjeriti novi je ovdje!!!!

A što misliš zašto je došao, da bude aktivni forumaš?, nešto sumnjam, ali i ne mora, da se forum sastoji od aktivnih forumaša...

Nepoznavanje pravila nije opravdanje za nepoštivanje istih. Kada se otvara nova tema, izbacuje mu temi koje već postoje.

13 godina
neaktivan
BSOD me izluđuje

covjek u zurbi sumljam da si i ti cito pravila cim si doso pa tek onda iso radit teme i kommat postove mozda i jesi ali spadas u onih 1% od 100% al ipak uputio si ga na pravi put di da ide da rijesi problem ... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BSOD me izluđuje

Neznam čemu bezobrazluk i bahatost,ja samlijepo pito...

probao sam svjezu instalaciju windowsa i ništa,mislim da je zvučna al nisam siguran..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice