Ima li neko ko bi mi mogo analizirat crash dump,jer se ja ne snalazim u tome..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li neko ko bi mi mogo analizirat crash dump,jer se ja ne snalazim u tome..
bsod uzrokuju neki driveri programi ili neki hardwer ovo zadnje rijetko ja sam imo isto tako problema s bsod-om nije mi se dalo za.....at s tim sto ga uzrokuje ali mislim da mi je driver od grafe napravi jednostavno cisttu instalaciju windowsa i rijesit ce se bsod bar je kod mene tako...ako i nakon reinstalacije imas bsod onda ga sigurno hardwer izaziva a ne software....
A mene izluđuje kada otvarate takve teme.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx
To ti je biblija za BSOD.
necemo mu zamjeriti novi je ovdje!!!!
necemo mu zamjeriti novi je ovdje!!!!
A što misliš zašto je došao, da bude aktivni forumaš?, nešto sumnjam, ali i ne mora, da se forum sastoji od aktivnih forumaša...
Nepoznavanje pravila nije opravdanje za nepoštivanje istih. Kada se otvara nova tema, izbacuje mu temi koje već postoje.
covjek u zurbi sumljam da si i ti cito pravila cim si doso pa tek onda iso radit teme i kommat postove mozda i jesi ali spadas u onih 1% od 100% al ipak uputio si ga na pravi put di da ide da rijesi problem ...
Neznam čemu bezobrazluk i bahatost,ja samlijepo pito...
probao sam svjezu instalaciju windowsa i ništa,mislim da je zvučna al nisam siguran..