BSOD na laptopu zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
probleem
imam jedan problem,kad upalim laptop i pocinje ono ucitavanje di pise windows xp i najedamput pojavi se nesto plavo ne stignem procitat sta jer brzo nestane i laptop se resetira pa ponovo upali pa dođe do tog windows di pise pa ovo plavo i tako moze do prekosutra,jer neko zna sta mu je?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: probleem

To sam imao i ja pa mi je frend rekao da je to neki softverski blue screeean ili tako nekako... uglavnom, rješenje sam našao ovdje ili jednosatavno nabavi instalaciju i srusi windows

11 godina
neaktivan
pokusat cu nesto,a bio je na popravku vec jednom zbog tak slicno neceg i rekli kao da se nesto u biosu poremetilo,a problem je sta nisam kod kuce a treba mi laptop
11 godina
neaktivan
pokusat cu nesto,a bio je na popravku vec jednom zbog tak slicno neceg i rekli kao da se nesto u biosu poremetilo,a problem je sta nisam kod kuce a treba mi laptop
11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan

pa sad zaista ne znam kako bih ti drugacije pomogao, da si barem oko osijeka ppa da osobno pregledam neke stvari koje oko servisiranja znam iili da povedem i tog frenda pa da on vidi, ali ako je poceo zezati svakako ga sredi za sto manje novaca i prodaj pa kupi novi

11 godina
neaktivan
hvala na pokusaju :)
zmislit cu nesto vec
11 godina
neaktivan
problem sa laptopom

Bluescreen može označavati puno problema sa laptopom. Moguć je kvar na matičnoj ploči, procesoru ili grafičkoj kartici pa čak i radnoj memoriji. Ako sama neznaš rastavljati prijenosnike, ne možeš ništa bez nekog servisa. Da je to stolno računalo bilo bi malo lakše odrediti kvar.

Da li se laptop pregrijava, tj da li se čuje buka ventilatora koji ga pokušava hladiti?

Jedna stvar koju možeš probati je izvaditi bateriju i punjač i držati tipku za paljenje preko 30 sekundi. Onda vratiti punjač bez baterije i probati upaliti.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: problem sa laptopom
kad ga upalim vrti ventilarot kao da nije sav svoj neki 5 sec a poslije se ne cuje
a baterije mi ne radi vec neko vrijeme tako da je stalno zastekan
14 godina
Re: problem sa laptopom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice