Blue screen??

poruka: 4
|
čitano: 2.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Blue screen??

Kupio sam novi komp: amd phenom x4 955,asrock 770 extreme,corsair ddr3 2gb 1333MHz,WD 640Gb Blue,Palit 8800gt.

Pokuso sam instalirati win7 i svaki put pri extraktanju dođe do errora da nemoze odpakirati, i sad ja skinem xp sp3 i kod instalacije mi nece par fajlova kopirati te sam ih preskocio i pokrenuo win i instaliro org drivere od maticne i graficke.

Muci me to sto cesto kad otvorim bilo koji browser(mozilla,ie6,opera)nece se pokrenuti il se nakon pola sekunde srusi,ako se i pokrene kad skinem programe necu se instalirati ili nisu kompatiibilni ili se nemogu otpakirati pri instalaciji ili nesto trece,a npr ista instalacija ce drugi dan raditi.

Kad igram cod4 multiplayer koji se normalno pokrene i sve radi,ali cim se pocne loadat mapa izbaci error te se ugasi,a isti taj cod4 na drugoj partici harda ce raditi.Zatim neki programi od antivirusnog,xfire,browseri,playeri sami se od sebe ugase.A najveci problem je sto dolazi do blue screen-a i izbaci n4disp.dll erorr ili neke sisteme datoteke i uvjek pise IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ili neku PAGE FAULT NON PAGED AREA

Kad pokusam instalirat Mafia 2 stano izbaci error da nemoze kopirati jer HDD ili rami nemaju dosta prostora,a splinter cell conviction sam uspio instalirati i igrati par sati da se nije srusio.

Probo sam reinstalirat windowse te negdje iz 4 puta ih se isntalacija pokrenula stalno su bili neki errori i sada samo 1 fajl nije htjelo kopirati,ali se opet isto dogada.

Probo sam mjenjat rame u druge slotove na maticnoj,ali opet nista,jer je dosta ljudi reklo da je njih.

Skinuo sam program memtest i probo testirati 1024 Mb i bilo je negdje 200-njak errora u par minuta nije ni par posto bilo testirano samo su iskakivali.

Pitanje je da li je to do rama,windowsa,virusa ili nesto trece?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 19:37 (Poso).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Blue screen??
Poso kaže...

Kupio sam novi komp: amd phenom x4 955,asrock 770 extreme,corsair ddr3 2gb 1333MHz,WD 640Gb Blue,Palit 8800gt.

Pokuso sam instalirati win7 i svaki put pri extraktanju dođe do errora da nemoze odpakirati, i sad ja skinem xp sp3 i kod instalacije mi nece par fajlova kopirati te sam ih preskocio i pokrenuo win i instaliro org drivere od maticne i graficke.

Muci me to sto cesto kad otvorim bilo koji browser(mozilla,ie6,opera)nece se pokrenuti il se nakon pola sekunde srusi,ako se i pokrene kad skinem programe necu se instalirati (...)

Čekaj, još se čudiš što sve radi nestabilno, a ti si PRESKOČIO instalirati bar fajlova? 

To je 99% razlog nestabilnosti sustava.

Acta, non verba.
15 godina
neaktivan
Blue screen??

Da al sad sam novi taj isti stavio i sad samo 1 fajl nije htio.

I zasto win7 nece a na starom mi kompu htio i 2 moja frenda imaju taj win i sve radi savrseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 19:38 (Poso).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blue screen??

I to mi se cesto događa kad pokrenem neki video na youtube ili bilo gdje video ili ce bit blue screen ili ce se browser srusiti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice