Zna li tko uzrok ovog blue screena?
mozda ima veze sa driverima od amd-a?
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/komp-se-restarta/117536.aspx eo ovo je jos uvijek moj problem
Blue screen - page fault - amdl8.sys
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.439
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeri memoriju pomoću programa memtest86+, provjeri disk scandiscom, odnosno pomoću HD Tunea, ažuriraj Windowse, instaliraj najnovije verzije drivera.
Ako ne pomogne, najpametnije bi bilo da formatiraš disk i na čisto instaliraš Windowse. Tko zna što ti se dosad sve nakotilo u Windowsima. Plavi ekrani obično dođu zbog:
- neispravnog hardvera
- greške u novijoj verziji drivera
- grešaka na disku
- virusa ili drugih zloćudnih programa koji oštete sistemske datoteke ili zeznu bitne postavke.
Da nisi u zadnje vrijeme mjenjao drivere a nisi ostavio restore point?, kao što @mbaksa kaže probaj memtestom86+, njega imaš na Ultimate Boot CD.
Ako je do hardvera, najvjerovatnije, mislim iz mog iskustva, da je riješ o neispravnom memorijskom modulu.
Sve u svemu, rijetko možeš dobiti puno informacija sa poruke BSOD-a.
To si mogao prepoznati po tome što ti u BSOD-u piše AMDK8.sys
Moglo bi pomoći, ustvari ako nema bitnijih podataka na disku, možda bi bila bolja svježa instalacija Windows-a, čisto radi gamadi...
memtest sam napravio jos onda...al sve 5,a jos uvijek je pravilo sranja.
tak da pomislio sam i sam na sustav ili na neki driver, pa sam eo sad orusio sustav,pa cemo vidit tokom 5 dana otp, hoce li se jos restartat i bit bsodova ak ne rjeseno :D fala momci