Blue screen dok je komp bio na njuskalu?

poruka: 11
|
čitano: 1.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako moj stari bio maloprije na njusci i sad vidim odjednom chrome se srusi i blue screen usput sam gledo na kucistu i vidim hdd cijelo vrijeme se koristio moro sam iskopcat ga iz struje kad sam ga ukopco posto mi je i pisalo ono da je sve na default ko da sam ga overclockao a nisam i tu se freeza i onda sam moro vadit baterijicu i onda je tek upalio..zasto se to dogodilo? btw on je upalio nakon sto sam dva sata konektora iz njega iscupo je moguce da je hdd ali zasto onda je na maticnoj pisalo da sam ga kao overclocko ? p.s. maticna koju vidite pod moc pc je kupljena preko buga prije par dana je moguce da ona radi probleme? a radio sam vec memtest i burn in test i sve je proslo !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jesi li provjerio temperature?(preko HW Monitor provjeri) HDD jesi li provjerio?(preko HD Tune ga provjeri),jesi li skenirao pc? Očistio od virusa i takve gamadi?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

temperatura proca maksimum 63 stupnja , grafa 50 i nikad ne prede preko a hdd 40 stupnjeva tako da temp nisu problem...kako virus moze hjebat bios da freeza prilikom posta? za blue screen mi jasno il se driveri kolju ili virusi neki ali da mi se smrzne prilikom posta komp e to mi neide u glavu ?!?!..al hvala ti ipak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Blue screen dok je komp bio na njuskalu?

Pa što ti piše pod logovima zašto se ruši?

13 godina
neaktivan
ProlizA kaže...

a zaboravio sam sve al nesto u vezi minidump ako ti sta moze pomoc ? blue screen me nebrine tolko mene brine zasto se komp smrzo u postu to nikako nebi smio a kamoli pisat ono da je sve stavljeno na default clockovi a nisam nista diro ?!?

EDIT: SKUZIO SAM SAD DOK SAM GA PALIO IKONE SU KAKO BI REKO SLIKE OD IKONA SU SE SPORIJE POJAVLJIVALE I SAD U STARTU TJ TASKBARU SA STRANE NEMA NIKAKVIH IKONA a pokazuje da nesto ima kad misem odem na to 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 17:41 (Damir1908).
14 godina
Damir1908 kaže...
ProlizA kaže...

a zaboravio sam sve al nesto u vezi minidump ako ti sta moze pomoc ? blue screen me nebrine tolko mene brine zasto se komp smrzo u postu to nikako nebi smio a kamoli pisat ono da je sve stavljeno na default clockovi a nisam nista diro ?!?

EDIT: SKUZIO SAM SAD DOK SAM GA PALIO IKONE SU KAKO BI REKO SLIKE OD IKONA SU SE SPORIJE POJAVLJIVALE I SAD U STARTU TJ TASKBARU SA STRANE NEMA NIKAKVIH IKONA a pokazuje da nesto ima kad misem odem na to 

Ajde probaj flashat bios,i nemoj vikati(pišeš velikim slovima).

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Damir1908 kaže...
ProlizA kaže...

Ajde probaj flashat bios,i nemoj vikati(pišeš velikim slovima).

haha ne vicem xD... flasho sam cim sam dobio maticnnu na zadnju verziju 

13 godina
neaktivan

Samo mi molim vas recite da odma mozemo iskljucit matisu da nije u defektu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Memtest86+/HDtune

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran

Meni je bilo slično...pisalo je nešto kao overvoltage ili overclock,a ja nista nisam dir'o...

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

Meni je bilo slično...pisalo je nešto kao overvoltage ili overclock,a ja nista nisam dir'o...

memtest i hd tune napravljen odavno kaze da je kablo krivo a tri sam kabla promjenio i sav tri kao nevaljaju nema sanse jer jedno kablo mi bilo zapakovano od maticne sto sam uz njega dobio hdd zeza sigurno 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice