PROBLEM:
Kad pokusavam upaliti racunalo dogadja mi se bizaran i potpuno nerazumljiv problem. Kad pritisnem tipku na kucistu za upalit PC, racunalo se "pokrene" ali ne pojavljuje se slika na monitoru. Ventilator od graficke se vrti na vecem broju okretaja nego inace, cuje se zvuk od harda, cd-roma i samo tako stoji.
Eh. sad kad pokusam restartat racunalo - NEJDE (pritiskom na tipku restart nista se ne dogadja)
Kad pokusam ugasit racunalo pritiskom na gumb gdje se ukljucuje dulje od 5 ili kolko vec sekundi - NEJDE (ne dogadja se apsolutno nista)
Jedini nacin da ga ugasim je da iskljucim "prekidac" iza na napajanju.
Racunalo se tada ugasi, ali nesmijem opet ukljucit "prekidac" tako dugo dok se ne pogase sve lampice (ona na misu i tipkovnici), jer u suprotnom kad ga pokusam upalit ne dogadja se apsolutno nista.
Eh kad se ugase lampice na misu i tipkovnici, tada opek ukljucim prekidac na napajanju i onda mogu ponovo ukljucit racunalo. Eh sad taj postupak moram ponavljat tako dugo dok dok ne dobim sliku na monitoru kako se boota racunalo. To mi nekad uspije iz prve a nekad iz 10 pokusaja.
Zanima me dal netko ima kakav prijedlog ili vidio neku slicnu situaciju.
PC KONFIGURACIJA:
PROCESOR: AMD 6000+ AM2 X2 Processor
MATICNA PLOCA: GA-MA770-DS3 (rev. 1.0) - GIGABYTE
GRAFICKA KARTICA: XFX Radeon HD5770
NAPAJANJE: OCZ 600W StealthXStream Power
MEMORIJA: OCZ 2x 2GB
NAPOMENA:
Sa grafickom je sve u redu.