ASUS matična ploča problem

poruka: 2
|
čitano: 2.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ASUS matična ploča problem

Poštovanje forumašima

Imam problem sa matičnom ASUS P5KPL-AM SE, i na njoj instaliran Intel® Pentium® Processor E5200, NA 2,5GHz sa 2GB memorije GSkill 1pločica,

Napojna je 400W sve je ispravno 100% i ispitano dali radio osim matične.Evo šta se dogadja: Kada upalim računar upali se lampica na asus ploči ali neradi ništa više samo to.Neradi niti ijedan ventilator, ni u napojnoj

niti na procesoru.E sada po mom mišljenju neradi matična ali mi je čudno ako je riknula zašto prima struju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 0:23 (rusmo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ASUS matična ploča problem
rusmo kaže...

Poštovanje forumašima

Imam problem sa matičnom ASUS P5KPL-AM SE, i na njoj instaliran Intel® Pentium® Processor E5200, NA 2,5GHz sa 2GB memorije GSkill 1pločica,

Napojna je 400W sve je ispravno 100% i ispitano dali radio osim matične.Evo šta se dogadja: Kada upalim računar upali se lampica na asus ploči ali neradi ništa više samo to.Neradi niti ijedan ventilator, ni u napojnoj

niti na procesoru.E sada po mom mišljenju neradi matična ali mi je čudno ako je riknula zašto prima struju.

Po vašem mišljenju je točna. Ukoliko da je sve dobro spojeno i svih provjera kompenta da su testirane i ispravnom stanju ali pri palenju vent na procu ne vrti onda je matićna ploča otišla u vječna lovišta. Jedino da povadiš ono što je ispravno a kupiš druge ploče a nemoraju bit iste a možeš uzet barem drukčiju ploču a da pašu cpu, grafe, ram i hdd-a i onda deri.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice