Asus F5N: problem sa bluetoothom

poruka: 7
|
čitano: 7.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Upravo sam uzeo asus f5n i podigao vistu ultimate 32 bit.Problem je u tome što ne mogu uključiti bluetooth.U manualu  piše  da prvo instaliram wireless console pa onda driver za bluetooth što sam i učinio ali bez ikakvog efekta.Kad uključim wierless trebao bi mi se upaliti i bluetooth ali računalo ga prepoznaje kao da uopće nema bluetootha.Ne vjerujem da ga nema jer kraj ledice od wierlessa ima i ledica za bluetooth koja se nije uključila od kad ga posjedujem.Probao sam sa svim kraticama i ništa.U control panelu uopće i device manageru bluetoothu ni traga.Molim pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unaprijed hvala.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus F5N: problem sa bluetoothom

Nazalost, ja ti necu puno pomoci. Ja imam isti problem na XPu. Nakon instalacije wireless console pokrenem instalaciju bluetootha i na 20% mi napise da upalim bluetooh. A ne znam gdje i kako, jer WLAN kartica radi savrseno i bez problema.. Ako netko zna nesto o tome, bio bih zahvalan na pomoci..

Hvala,

E.

17 godina
neaktivan

Hello.Ja ti mogu reci samo da sam nedavno kupio ASUS F5nseries, i  na njemu imam instalirani OS WINXP  PRO SP2. Cesto povezujem mobilni telefon i doticni laptop putem bluetooth veze.Dosada nisam imao nikakvih problema.Nacuo sam da koristenje viste na tom laptopu izaziva razne probleme,i da je preporucljivo na njega instalirati XP.Problem je sto nije tako lako pronaci drivere ugradjenih komponenti za WIN XP, s obzirom da je laptop predvidjen za vistu.No naravno oni postoje,a uz malo "guglanja" naci ces ih.Time ces ukloniti i vjerovatne buduce probleme.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi li rijesio problem ako jesi mozes li mi objasniti kako ?

Pitam iz razloga sto me zanima ovaj laptop pa da ako budem imao problema to mogu rijesiti.

TNX

17 godina

Da se i ja uključim - imam Asus PRO50N, F5 serija (tak piše). Također ima indikator lampicu od bluetootha kraj ovih ostalih lampica, ali nigdje nema nekog prekidača za bluetooth, a bome nema ni drivera nigdje (na cd-u mislim). Što se tiče drivera za xp, ja sam uz svoj dobio dvd sa drajverima za vistu i još jedan sa drajverima za xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Problem je u tome što uopće nemate Bluetooth modul ugrađen u te laptope, na njihovoj stranici lijepo piše da Bluetooth dolazi kao opcija, odnosno da se nju mora posebno naručit pri kupovini laptopa.........znam o čemu je riječ, jer i sam imam F5V laptop, koji također ima lampicu, ali također kao i vaši nema Bluetooth modul.....žao mi je....Mršti se

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1791&l1=5&l2=24&l3=477&l4=0

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 0:07 (iMAX).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam isti problem ja imam Benq Joybook P52EG i kad instaliravam bluetooth pita me ako ocu nastaviti s instalacijom jer uređaj nije pronađen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice