Airplane mode problem

poruka: 6
|
čitano: 1.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Airplane mode problem

Sinoć sam skinuo auslogics i i kao očistio komp. Posle toga pojavio mi se problem da ne mogu da se povežem na WI-FI. U pitanju je desktop računar, koristim adapter i do juče je sve normalno radilo. Sad je zaglavilo na ovome, iako prikazuje u adapterima da je uredjaj povezan, ali kad idem da otkrijem mreže ništa se ne pojavljuje i vraća me na ovaj airplane mode.

0 0 hvala 0
15 godina
Airplane mode problem

jesi siguran da je "airplane mode" uključen?

klikni ga sam, još bolje, raširi taj nitifikacijski panel, pogledaj kakvo je sjenčanje i boja kad je što uključeno...

airplane mode bi zapravo trebao "disejblati" sve aktivne antenske predajnike u računalu...a ne vidim da je tako na prvoj slici

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Airplane mode problem

ne vraća te ni na kakav airplane mode.. tj to je ikona za 'gašenje' mreže/wlana.. neaktivna, da je uključena bila bi plave boje (ako nisi mijenjao defaultne teme-boje..).

-wlan ti radi, mreža bi po tome morala raditi.. a što si očistio je vjerojatno uzrok problema (tko zna koja postavka..) npr pogrešan gateway ili bilo što u reg..

-obrnuto, ne čisti se smeće drugim 'smećem', tj nepotrebni optimizatori-ubrzivači.. jer sam win ima potrebne alate, korisničko znanje.. ako nema znanja, ovo su moguće posljedice. Pri tome nije sam soft kao asuslogic neki poseban krivac, ne znam koje sve opcije nudi.. ali kao svaki alat, da bi bio koristan, moraš ga kao korisnik znati koristiti, ovako više štete nego koristi. Ako je uopće taj soft i češćenje povezano s mrežom, .. tad je potrebno vratiti odgovarajuću postavku/stanje na ono koje radi. Ako nema drugog načina, reinstallom app, drivera, odjava s wlana i nova wlan konekcija.. i pinganje, provjera ip adrese, gw-dns..

+moguće da nije ni to uzrok, nego neki treći malware koji se usputno naselio, moguće neki prekid same linije.. moguće je svašta, problem je 'samo' otkriti i popraviti. Kad za čišćenje koristiš takve alate, tad je problem veći jer u pravilu ne znaš što su sve napravili i tad ne možeš popraviti. Da si istu stvar (čiščenje smeća..) obavio ručno, sam, tad bi to znao.

-no važnije, kao sad to riješiti? .. ne znam, tj dok ne znamo konkretno uzrok-stanje ne možemo ni znati odgovor. Pa sve do tog da možda moraš clean install ili je kvr ili nešto deseto..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina

Sjenčenje je sivo i ništa ne dobijam kliktanjem na tu opciju. I kod mene internet radi normalno preko lan veze. Problem mi je samo što ne mogu da se konektujem na wi-fi preko adaptera. Prije čišćenja pored ovog airplane moda bila je opcija i wi-fi.

6 godina

Prvo nikad ne cisti komp jer ti programi uglavnom naprave gluposti tipa ove a u najboljem slucaju ne urade bog zna sta.

Drugo deinstaliras wifi karticu restartaj i ponovo instaliraj.... A imas i onaj network reset ali to nisam koristio....

16 godina

airplane mod je samo za wlan, ne za lan (i normalno da dok koristiš lan ne radi, diseblirano.. omogućen kad radi wlan, tj tad se gasi uređaj jer je zabranjen u avionu .. npr bomba..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice