180 procesa pokrenuto ?!
- poruka: 20
- |
- čitano: 4.375
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Powershell:
Stop-Process -processname IMEPROCESA
You're welcome :)
EDIT : mozes koristiti kill ili spps takodjer :D
Chrome.exe hrpa procesa. Chrome za svaki novi tab otvara novi proces pa možda imaš hrpu tabova otvorenih.
Chrome.exe hrpa procesa. Chrome za svaki novi tab otvara novi proces pa možda imaš hrpu tabova otvorenih.
imo sam jedan prozor i jedan tab i to google pocetna strana ... definitivno nije to !
pa po popisu vidim samo chrome procese....dakle ubij ih sve
pa po popisu vidim samo chrome procese....dakle ubij ih sve
ma idem log off pa opet udem sigurno neki virus uso jer i kad otvaram cmd slova su skroz sitna
ma to google samo skuplja tvoje osobne informacije
ma to google samo skuplja tvoje osobne informacije
haha dobar si :D
Odi onaj ključ -> Alati -> Upravitelj zadacima i pošalji Screenshot da vidimo što je pojedini proces
Odi onaj ključ -> Alati -> Upravitelj zadacima i pošalji Screenshot da vidimo što je pojedini proces
english pls ? mislis task manager pada vidis sve procese...kakav kljuc?!?!
eto slika govori vise od tisucu rijeci
Svaka instalirana extenzija ili priključak poput jave ima svoj proces. Stavi sve što ti ne treba na disable i u adresu upiši about:plugins te isključi sve što ti tamo ne treba.
ma idem log off pa opet udem sigurno neki virus uso jer i kad otvaram cmd slova su skroz sitna
Mali CMD je bug Windows-a. Desni klik na naslovnu traku CMD-a i properties te tamo promijeni veličinu fonta i prozora.
Jednostavno kada si u Chromeu klikni Shift i ESC pa pošalji screenshot
Svaka instalirana extenzija ili priključak poput jave ima svoj proces. Stavi sve što ti ne treba na disable i u adresu upiši about:plugins te isključi sve što ti tamo ne treba.
Mali CMD je bug Windows-a. Desni klik na naslovnu traku CMD-a i properties te tamo promijeni veličinu fonta i prozora.
al nisam nista instaliravo btw skonto sam kad npr otvorim start nakon par sekundi se zatvori i tako vidis da odjednom je cpu 100% pa padne nesto ga j*** ugl i trebo bi windows na novo radit al cekam da si kupim 1 tb wd black pada onda pazim na njega jer trenutno imam 80 gb hdd pa mi se nit neda pazit samo da sljaka :D ... ne tek od juce mi je cmd tako mali doso bas kad mi je i taj problem sa procesima doso ovo nije sigurno bug windowsa jer mi se nikad nije dogodio al uugl hvala !!
Jednostavno kada si u Chromeu klikni Shift i ESC pa pošalji screenshot
sad je sve ok ako se opet problem javi a oce postavit cu
očito virus , cpu na 100% nije bas svakodnevna pojava
očito virus , cpu na 100% nije bas svakodnevna pojava
sad sam vratio sistem par dana unatrag ...virus je jer idem npr cf igrat i zatvori se automatski igra ...
Imenjače imaš procesa ko Grčka dugova, fučkaj ga usput obavezno zamjeni taj loš i ništ koristi Task Manager sa System Explorer.
Hvala svima rijeseno je... f1 molim pod lock :)