Valjda sam na dobrom mjestu-jedno pitanje

poruka: 4
|
čitano: 2.427
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

ovak zanima me kaj trebam da napravim da imam svoju firmu.......jel se treba šta platit, gdje se treba učlanit ako se treba i tak, malo pojasnite.....

inaće napravio bi firmi za tiskanje naljepnica.......za firme za one reklame ili npr za kafiće ona slova na staklu i tak.......za radnike me nepitate jer bi to napravili ja i još moj bratić.......završili smo škole i to.......i sad bi mi napravili svoju firmu za te reklame.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Detaljno opisano:

[link]http://www.croportal.net/forum/posao/otvaranje-tvrtke-d-o-o-38038[/link]

Računaj i na mjesečne troškove računovodstva. Znaći nađi neki računovodni servis i kod njih vodi knjige. Svaka IFA ( izlazna faktura ) , UFA ( ulazna faktura ), knjiga inventara, statistika i još milion papira u birokratskoj državi je najlakše obavljati preko servisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 9:27 (Paske).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

www.pokreni-posao.hr

I posebno obrati pozornost na ovo.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Valjda sam na dobrom mjestu-jedno pitanje
renoboXX kaže...

ovak zanima me kaj trebam da napravim da imam svoju firmu.......jel se treba šta platit, gdje se treba učlanit ako se treba i tak, malo pojasnite.....

inaće napravio bi firmi za tiskanje naljepnica.......za firme za one reklame ili npr za kafiće ona slova na staklu i tak.......za radnike me nepitate jer bi to napravili ja i još moj bratić.......završili smo škole i to.......i sad bi mi napravili svoju firmu za te reklame.......

Vama najednostavnije otvorit obrt, ili kupit neki d.o.o. jer je puno jeftinije od otvaranja nove firme.Podrazumijeva se da morate i imati licencirani OS, licencirani software za obradu i grafičku pripremu, a i da sama mašinerija košta jako, jako puno.Ne možeš to printat na obični printer, jer ti je cijena po ispisu velika, i nemožeš biti konkurentan.Ako ti što nije jasno pitaj.Naravno, greške se skupo plačaju i odgovaraš materijalno i kazneno.Djelatnici su ti itekako bitni, jer tvoj prijatelj, ukoliko je bez papira zatečen u poslovnom prostoru je djelatnik na CRNO.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice