Firme u Zagrebu

poruka: 1
|
čitano: 3.345
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
offline
Firme u Zagrebu

Pozdrav!

Nedavno sam saznao da ću dobiti otkaz u firmi zbog koje sam se preselio u drugi grad, pa mi je užasno hitno da što prije nađem posao kako se ne bi morao vraćati nazad u Slavoniju. Imam popis 50-ak firmi koje su većinom ICT(AsyncLabs, Span, Trikoder itd..), no fali mi firmi tipa Rimac, Đuro Đaković, INTIS itd.. Dakle koje su više orjentirane na strojarstvo.

Srednju sam završio za računalnog tehničara za strojarstvo. Od hobija mi je grafički dizajn(od 8. do 2. razreda srednje sam aktivan bio na 99designsu), elektronika i programiranje.

 

Pa eto, ako netko od vas zna za firmu koja zapošljava ljude koji znaju CNC(malo sam zahrđao u tome, kako sam završio školu nisam radio CNC nikako), 3D crtanje(CATIA, Fusion360), 2D crtanje(AutoCAD). Trenutno mi takvih firmi fali na popisu, kao i firmi kojima trebaju grafički dizajneri/video editori. ICT firme su dobre, no koliko god veliku volju imao za napredovanjem, teško da će mi itko dati priliku bez nekakve diplome/certifikata. Faks ne bi upisivao već višu školu za embedded, back-end, Android/Java. No to koliko vidim će bit teško jer nikako financijski ne mogu stati na noge. Kako ni bajk nisa uspio preseliti, jedino firme u Zagrebu(trenutno sam u zapadnom dijelu Zagreba).

 

Zahvaljujem svima na pomoći :)

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice