VB 2010 Pomoc!

poruka: 15
|
čitano: 3.042
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
VB 2010 Pomoc!

Imam jedan cudan problem u vb-u naime kopiram neku datoteku i otvorim ju.

I kad pokusam nesto promjeniti (bilo sta makar da pomaknem textbox) javlja mi pri buildanju ovaj error!

Error    1    The item "obj\x86\Debug\Izracun.Form1.resources" was specified more than once in the "Resources" parameter.  Duplicate items are not supported by the "Resources" parameter.    Izracun

Jel zna netko u cemu je problem?

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VB 2010 Pomoc!

Malo guglanja ili znanja Eng. (ne programskog) jezika nebi škodilo ako se misliš baviti programiranjem bar u slobodno vrijeme!

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/msbuild/thread/df3bee5f-8081-4425-aca7-70bfbc15fb30/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: VB 2010 Pomoc!
Joco55 kaže...

Malo guglanja ili znanja Eng. (ne programskog) jezika nebi škodilo ako se misliš baviti programiranjem bar u slobodno vrijeme!

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/msbuild/thread/df3bee5f-8081-4425-aca7-70bfbc15fb30/

Mislis da nisam pokusao?!

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Da!

16 godina
protjeran
Joco55 kaže...
Perkan777 kaže...

Da!

LOL jesam li objasnio prvi put kad buildam bude sve u redu ali nakon toga ako ista promjenim ap makar i samo pomaknem nesto pojavljuje se taj error!

16 godina
neaktivan
VB 2010 Pomoc!

Aj uppaj cijeli projekt na speedyshare ili neki sl. servis pa ću ti pogledat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VB 2010 Pomoc!

Poslao sam ti pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VB 2010 Pomoc!

Klikni na Show all files i izbriši Form1.resx datoteku i drugi put googlaj jer rješenje tvog problema se može pronaći na onom linku što sam ti dao!

EDIT:

Neće uvijek netko biti dobre volje da se zaje**je s ovakvim jednostavnim stvarima umjesto tebe!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 21:52 (Joco55).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Joco55 kaže...

Klikni na Show all files i izbriši Form1.resx datoteku i drugi put googlaj jer rješenje tvog problema se može pronaći na onom linku što sam ti dao!

EDIT:

Neće uvijek netko biti dobre volje da se zaje**je s ovakvim jednostavnim stvarima umjesto tebe!

Pod sta bi se trebao nalaziti resx?!

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Klikneš na Show all files u Solution exploreru i onda na tu svoju formu i pojavit će ti se 2 resx datoteke i izbriši onu pod nazivom Form1.

16 godina
protjeran
Joco55 kaže...
Perkan777 kaže...

Klikneš na Show all files u Solution exploreru i onda na tu svoju formu i pojavit će ti se 2 resx datoteke i izbriši onu pod nazivom Form1.

Hvala puno :)

Ali mogao bi se zakleti da to prije nije radilo :/

14 godina
neaktivan
VB 2010 Pomoc!

Kada stavim da mi se izvrsi program sa Ctrl+F5 program mi odmah izađe, iako nema greske kod kompajliranja.

Ali kada dodam u program getchar() onda radi sve normalno, imao sam VB2008 i uvijek kada bi isao preko Ctrl+ F5 nebi mi izlazilo nego bi se progam normalno izvrsio, jel greska u programu ili je to normalno za VB2010.

Evo kod koji stavim da mi se izvrsava:

#include<stdio.h>
void main()
{int i,n;
printf("Unesite do kojeg broja zelite odbrojavat: ");
scanf("%d",&n);
for(i=1;i<=n;i++){
printf("%d\n",i);
}

}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Broken kaže...

Kada stavim da mi se izvrsi program sa Ctrl+F5 program mi odmah izađe, iako nema greske kod kompajliranja.

Ali kada dodam u program getchar() onda radi sve normalno, imao sam VB2008 i uvijek kada bi isao preko Ctrl+ F5 nebi mi izlazilo nego bi se progam normalno izvrsio, jel greska u programu ili je to normalno za VB2010.

Evo kod koji stavim da mi se izvrsava:

#include<stdio.h>
void main()
{int i,n;
scanf("%d",&n);
for(i=1;i<=n;i++){
printf("%d\n",i);
}

}

1. ovo o cemu ti tu pricas je C (programski jezik) a ne BASIC, prema tome sa Visual Basicom nema veze, osim sto za oba koristis Visual Studio.

2. Uredi malo taj kod, zar ne bi bilo lijepse da izgleda ovako?

#include <stdio.h>

int main()
{
    int i, n;
    scanf("%d", &n);
    for (i=1; i<=n; i++)
    {
        printf("%d\n",i);
    }
    return 0;
}

3. Main funkcija ne bi trebala biti deklarirana kao void, te bi sukladno tome trebao vracati nekakvu smislenu vrijednost pri uspjesnom izvrsavanju programa (tome sluzi ovo "return 0;")

4. I poslijednje, sto je zapravo odgovor na ono sto te muci. Sve je u redu s tvojim programom, on se normalno izvrsava samo sto se odmah prozor zatvori jer nema nicega sto bi ga pauziralo da stignes procitati ono sto je ispisano. Ako dodas getchar() ispred "return 0;" onda ce se program zaustaviti jer ce te traziti da upises neko slovo, pa ces stici procitati. Alternativno mozes dodati header stdlib.h i ispred "return 0;" staviti "system("pause");"...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan
VB 2010 Pomoc!

Hvala, uvijek mjesam VB sa Visual Studiom neznam zašto.{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
VB 2010 Pomoc!

I još samo jedno pitanje kada idem pogledati izvrsavanje programa korak po korak sa F11, zasto mi uključije file.c, printf.c, mlock.c, ... i nikako nemogu vidjeti izvrsavanje korak po korak nego mi svakim pritiskom tipke F11 otvara *.c , mogu li to ikako iskljuciti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice