Vi koji ste pitali možete li se priključiti,slobodno se prijavite,svi su dobrodošli!
Skup programera
- poruka: 369
- |
- čitano: 67.550
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Vi koji ste pitali možete li se priključiti,slobodno se prijavite,svi su dobrodošli!
Oprostite, htio sam biti iskren, a ne brutalan. Ne bih nikoga vrijeđao, sad ni neznam zašto sam uopće išta i pisao. Sorry, samo nastavite.
tako je, možemo raditi na aplikaciji da i treba 2 godine. samo neka probamo i ako bude uspješno-završimo. ako neko završi onaj drugi projekt može se ovdje pridružit.
tako je, možemo raditi na aplikaciji da i treba 2 godine. samo neka probamo i ako bude uspješno-završimo. ako neko završi onaj drugi projekt može se ovdje pridružit.
samo da se zna - ja na ovoj aplikaciji necu radit 2 godine!!! sam da radim ne bi izrada trajala dulje od 2-3 mjeseca
samo da se zna - ja na ovoj aplikaciji necu radit 2 godine!!! sam da radim ne bi izrada trajala dulje od 2-3 mjeseca
Sad vrati prst natrag otkuda si ga izvukao da osjetis vjetar i napravis procjenu deadlinea :-P
Tako se ne procjenjuje vrijeme jer je besmisleno... hudo je objasnio pravi nacin
Evo upravo pročitah svih 6 stranica. I jedino mi se naxeemov post svidio.
Vi ne znate šta ćete praviti, a niti u kojem jeziku niti s kojim alatima.
Dajete svom timu neka imena iz nekih vojnih pucačina. Iskreno, većina vas je hrpa gamera-lamera, i djece koja žele naučiti. Iskucali ste svoj prvi Hello World prekjučer i sad ćete neku aplikaciju raditi.
Zbilja jadno zvučite i izgledate. Oćemo li XP ili Win7 izgled?! WTF?! Ni neznate šta će aplikacija biti!!!
Spustite loptu na zemlju, izaberite lidera, najiskusnijeg među vama i nek vam on podijeli poslove... Delta tim... laughing my ass out...
Istina...
Nekako mislim da se previše pažnje posvećuje totalno nepotebnim stvarima da bi se stekao neki lažni osjećaj pripadnosti.
Ostavite se sanjanja da ćete napraviti nešto i krenite učiti programirati. Tek onda može projekt uspjeti.
Zašto "BUG tim za pomoć korisnicima" projekt nikada nije ugledao svijetlo dana?? Upravo zato što se prijavilo previše nadobudnih klinaca koji misle da su pokupili svu pamet svijeta (a danas ih ima i previše), željni su dokazivanja i imaju višak slobodnog vremena...
Par slova za ove koji misle prigovarati - ako nemate kakav savjet ili ste se došli samo smijati, zadržite svoje komentare za sebe. jel mi vama smetamo možda? dal trošimo vaše vrijeme/novac/bandwidth? OK, pola nas nema praktički pojma o programiranju ili imamo jako malo pojma ali opet to nas ne sprečava da pokušamo neš napravit, pa makar propali/odustali putem. cilj je da se neš nauči, pa makar samo naučili da smo krenuli na pogrešan način. i to je nešto, zar ne? učimo na vlastitim pogreškama. sad se lijepo vratite na svoj C# ili u čemu već radite čuda i ostavite nas na miru. ako imate savjet, dođite, recite a ne nas ismijavati....
Sad vrati prst natrag otkuda si ga izvukao da osjetis vjetar i napravis procjenu deadlinea :-P
Tako se ne procjenjuje vrijeme jer je besmisleno... hudo je objasnio pravi nacin
gdje cu ja drzat svoje prste je moja stvar...
realno gledajuci stvarno bi brze napravio jer besmislene rasprave o imenu tima ne vode nigdje(cist mi je svejedno ocemo se zvat trakori ili pajceki)
dulje bi trajalo jedino moje objasnjavanje pocetnicima s hello worldom kako da sta naprave
Moje domene:
C/C++
batch/bash
perl
python
scriptiranje od A-Ž
pazite na smoothperatora, on vam je opaki LFI/RFI, deface-or, msn password hacker, cain and able (presmješno). Uglavno pravi l33t h4XooR
Moje domene:
C/C++
batch/bash
perl
python
scriptiranje od A-Ž
pazite na smoothperatora, on vam je opaki LFI/RFI, deface-or, msn password hacker, cain and able (presmješno). Uglavno pravi l33t h4XooR
Nisi valjda ljubomoran?! Haha, presmješan si, security expertu!
Na tebe dijete nikada. Te stvari koje si ti napisao i 7 - godišnje dijete može izguglati. Uglavnom tako stare i blesave stvari koje nitko osim turaka ne koristi.
Sad mi još spomeni i C99 shell i raspast ću se od smijeha.
Dude, o čemu ti pričaš?! Ahaha, fulao si temu! Ne znam koji ti je... Ne vidim kakve veze ima to što govoriš s ovom temom...
ak ste se dosli svadat idite negdje sam ne tu...
O tvojim temama i tvojem smijanju na privatnim porukama. I onaj jadni forum. Mislim budi pametan i imaj respekta dok ne saznaš s kime uopće i pričaš.
Oni tvoji tutorijali-daj molim te. Počni malo čitati što se danas u svijetu radi.
dakle ontopic: imate moju listu programskih jezika
Nakon 7 stranica, jedino je ime tima dogovreno, jedva. Sta ce uopce ime tima!?! Sta je ovo neko multiplayer programiranje!? Nikada prije nisam cuo da programerski tim open source projekta ima ime. Smijesno. Gjde je opis aplikacije koja se radi? Gdje je spisak featura? Analiza slicnih rjesenja?
Javite mi kada se krene izradzivati aplikacija i projektna dokumentacija.
Nakon 7 stranica, jedino je ime tima dogovreno, jedva. Sta ce uopce ime tima!?! Sta je ovo neko multiplayer programiranje!? Nikada prije nisam cuo da programerski tim open source projekta ima ime. Smijesno. Gjde je opis aplikacije koja se radi? Gdje je spisak featura? Analiza slicnih rjesenja?
Javite mi kada se krene izradzivati aplikacija i projektna dokumentacija.
Ne znam ni ja!Nek svi koji su prijavljeni dođu na google talk ili tako nešto da se dogovorimo.
I molio bih ove koji offtopičare i vrijeđaju da ne rade to ovdje zato što bi nam modovi mogli lockat temu!
ajde dodi na talk
Još uvijek nitko ne razmatra mogućnost izrade java aplikacije, a želite da bude open-source (poanta bi bila da radi na svim platformama)?!?
Zna li netko uopće raditi u Java-i (pogotovo što postoje genijalni besplatni alati tipa Eclipse)?
Neka se nitko ne naljuti, ali do sada ova čitava tema izgleda kao velika zafrkancija (upravo parodija) i totalni kaos
hehe, ja i ko prošli put ću biti promatrač.
dakle registrirat ću se na forum i pratiti kaj se događa.
Pridružujem se tvojem timu..
Ja vam preporučam da otvorite firmu na tržištu kakvog u nas nema još (za vani nisam 100% siguran): budite Bug Team - smišljajte i proizvodite bugove za tuđi softver. Dakle, kada firma X želi produžiti tržišni život proizvodu A, najbolje je da im ponudite usluge izrade bugova za softver.
Ideja je genijalna, samo nisam siguran da je već ne koriste Microsoft i slični..
Premda u osnovi podržavam ideju 'skupa programera', nekako mi se čini da je krivo postavljena. Prvo treba postojati problem kojeg onda ljudi rješavaju, a ne ajmo se sastati pa ćemo izmisliti problem koji ćemo riješiti. Ili drugim riječima, ukoliko postoji potreba za nekim programom koji ne postoji/loš je/nema besplatne alternative, onda će se ekipa okupiti uslijed potrebe da se određena problematika riješi, a ovo je upravo suprotan pristup; skuplja se ekipa, a ne zna se šta bi radili..
Ja se ispričavam zbog offtopica. Samo sam malo momku ukazao da ne glumi neku veličinu kad ima puno većih od njega.
Ontpic (again):
Da, kakav software bi bio u planu?
Ja se ispričavam zbog offtopica. Samo sam malo momku ukazao da ne glumi neku veličinu kad ima puno većih od njega.
Ontpic (again):
Da, kakav software bi bio u planu?
free gif animator.
Ja bih dao ideju, ali neću raditi. Neznam programirati...NOT!!! Zezam se. Ideja je iduća...
3D prikaz Lokalnog Diska. Zamišljam to kao veliku kuglu, u kojoj su svijetleće žute točke, koje označavaju foldere... Kad se klikne, otvaraju se novi folderi i tako, mislim da kužite.
Sad, ako je moja ok ideja... Imam još zamisli, ako želite.
Nemojte se svadat!...Uspijet ce te ako zajedno radite i slazete se! i to vam je tak,a sad moj SUPRAJZ! evo vam suprajz da vas raspolozim
EŠ KEČAP i Pikaču i ovog treceg neznam kak se zove al sam ga se sjetio!
To su moji planovi kada napravite gif animator,onda dolazi nove epizode pokemona..Ovo su samo SS-i
Ja bih dao ideju, ali neću raditi. Neznam programirati...NOT!!! Zezam se. Ideja je iduća...
3D prikaz Lokalnog Diska. Zamišljam to kao veliku kuglu, u kojoj su svijetleće žute točke, koje označavaju foldere... Kad se klikne, otvaraju se novi folderi i tako, mislim da kužite.
Super ti je ideja!Pridruži nam se pa ćeš smišljat projekte ako ništa!
Reci to microsoftu kada budu radili iduci windows..zaradit ces sigurno
to zamisljas nesto slicno kao explorer u windowsima...ili...
Ja to zamišljam kao providnu kuglu. U vrhu kugle root, žuta svijetla točka. Klikneš na root, padnu crte koje završavaju svijetlećim točkama(folderi)... itd...
Nadam se da me neće neki ljudi popljuvati...
Zvuči ok, ali koliko je funkcionalno... ne vidim baš smisao 3Du, no nešto slično u 2Du bi bilo dosta dobro (i čak izvedivo).