Skup programera

poruka: 369
|
čitano: 67.240
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Skup programera

ja bi mogo dizajn i malo programiranja. uzimamo iskustva od svakog po malo i tako se poboljšavamo.

ajmo napravit cod7 :)

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skup programera

Još su tek dvije ideje.... ajde, drmnite pelin, rakijicu, pa da ideje pocnu dolaziti!

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skup programera
Sum_of_all_fears kaže...

(...) poznam jednu pravnicu koja bi na mogla složiti licencni ugovor za cijenu jedne kave...

HAHAHA Smijeh

Zar ne bismo kao open-source projekt "trebali" koristiti GPL?

16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

kolko ja znam ja mislim da sam ispunio prijavnicu jel jesam?

Jesi. Također sam pozvao kao svoje kontakte sve koji su se prijavili.

kresimir.kralj kaže...

Decki nismo ni poceli a ovo mi vec smrdi na svadu :S

Nećemo to dopustiti.

PRIJAVNICA

16 godina
neaktivan
Skup programera

LGPL ili BSD pucaju na siru publiku - ne zahtijevaju da projekt koji linka vas library ili uzima dijelove vaseg koda, takodjer bude izdan vani kao open source.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hudo kaže...

Još su tek dvije ideje.... ajde, drmnite pelin, rakijicu, pa da ideje pocnu dolaziti!

evo ideja stiže, još malo, guc, još maloooo...evo je!!

u vezi designa bi mogli neki moderan izgled(pogle sliku).

a za podržane formate bi mogli staviti .psd

http://www.softpedia.com/screenshots/TuneUp-Utilities_2.png (porblem s uploadom)

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan

"Također sam pozvao kao svoje kontakte sve koji su se prijavili."

Na cemu si pozvao na msnu ili?

U prvom razredu osnovne (još se toga sjećam) Morana je dignula ruku, a nastavnica ju je pitala; Reci Morana. A ona će; Mogu ić srat?
16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ne, pozvao sam sve Gmail adrese koje ste napisali u prijavnicama.

EDIT: stavio sam drugi screenshot sa Renameanim kontaktima zato što neki možda ne žele da im drugi vide adresu

------------

Ja mogu krenuti sa izradom bloga na kojem ćemo objavljivati svoj napredak u razvoju aplikacija. Samo mi još recite koju poddomenu da odaberem. (znam da sam dosadan...)

Forum pak trebam razmisliti... ima mnogo mogućnosti pa se ne mogu odlučiti. PhpBB3now je dobar forum, pogotovo zato što nema reklama.

Sad će oni ambicionzniji reći da mi trebamo imati svoj forum i blog, a ne dva klika i gotovo......

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 15:31 (andy0101).
16 godina
odjavljen
andy0101 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

(...) poznam jednu pravnicu koja bi na mogla složiti licencni ugovor za cijenu jedne kave...

HAHAHA Smijeh

Zar ne bismo kao open-source projekt "trebali" koristiti GPL?

To je samo napomena, ako se ostavimo GPL-a... Al inače, imamo nju za bilo kakve "pravne" stvari. Ako nas budu tužili kao MS, da smo prisvojili nečiji patent... Smijeh

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

Ma dizajn nije problem za napravit napravimo sliku u fotošopu u onda radimo istu taku sliku samo na foru da "obojamo" gumb na koji mis dode i napravimo da kada mis dode na odredeno mjesto da se promjeni izgled gumba to ja mogu napravit malo je tesko za skontat ali nesto ovako je izvedivo:http://img411.imageshack.us/img411/7879/ispod.png  kada mis nije na tipci

http://img197.imageshack.us/img197/168/iznad.png   kada je mis na tipci

U prvom razredu osnovne (još se toga sjećam) Morana je dignula ruku, a nastavnica ju je pitala; Reci Morana. A ona će; Mogu ić srat?
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
kresimir.kralj kaže...

Ne, pozvao sam sve Gmail adrese koje ste napisali u prijavnicama.

------------

Ja mogu krenuti sa izradom bloga na kojem ćemo objavljivati svoj napredak u razvoju aplikacija. Samo mi još recite koju poddomenu da odaberem. (znam da sam dosadan...)

Forum pak trebam razmisliti... ima mnogo mogućnosti pa se ne mogu odlučiti. PhpBB3now je dobar forum, pogotovo zato što nema reklama.

Sad će oni ambicionzniji reći da mi trebamo imati svoj forum i blog, a ne dva klika i gotovo......

Meni ces dati url od bloga da promjenim domenu na .tk

17 godina
Skup programera
Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ma dizajn nije problem za napravit napravimo sliku u fotošopu u onda radimo istu taku sliku samo na foru da "obojamo" gumb na koji mis dode i napravimo da kada mis dode na odredeno mjesto da se promjeni izgled gumba to ja mogu napravit malo je tesko za skontat ali nesto ovako je izvedivo:http://img411.imageshack.us/img411/7879/ispod.png  kada mis nije na tipci

http://img197.imageshack.us/img197/168/iznad.png   kada je mis na tipci

mogli bi neki smooth effect.

kao windows 7 start button, onako polagano ide iz gumba kada nije miš na njemu i prelazi uglađeno u drugi gumb.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ne želim sam odrediti URL bloga. Poddomena bloga bi trebala biti naziv našeg tima (koji se trenutno zove Untitled). Nije pošteno da sam odlučim kako ćemo se zvat, ali nitko ne daje prijedlog za naziv.

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
kresimir.kralj kaže...

Ne želim sam odrediti URL bloga. Poddomena bloga bi trebala biti naziv našeg tima (koji se trenutno zove Untitled). Nije pošteno da sam odlučim kako ćemo se zvat, ali nitko ne daje prijedlog za naziv.

KILLERS :)

mogli bi se zvat BP-Bug Programers

Čekamo...10.11.09.
17 godina
protjeran
Skup programera

Lijepa inicijativa Osmijeh Kome je trenutno dosadno može pomoći i na već spomenutom open source projektu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

kao windows 7 start button, onako polagano ide iz gumba kada nije miš na njemu i prelazi uglađeno u drugi gumb.

Vidim, svašta se planira.

djdomi kaže...

Smijeh Meni je palo na pamet DELTA Team - zvuči cool jer podsjeća na vojsku Namigiva, ali zapravo ima dublje značenje - DELTA je u fonetskoj abecedi slovo D, a slovo D bi bila kratica za Development. Dakle: DELTA Team - Development Team.

Tracer kaže...

Lijepa inicijativa Osmijeh Kome je trenutno dosadno može pomoći i na već spomenutom open source projektu.

Taj projekt bismo mogli implementirati u ovaj. Svi koji rade na tom projektu su dobrodošli u naš tim.

17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
djdomi kaže...

djdomi kaže...

Smijeh Meni je palo na pamet DELTA Team - zvuči cool jer podsjeća na vojsku Namigiva, ali zapravo ima dublje značenje - DELTA je u fonetskoj abecedi slovo D, a slovo D bi bila kratica za Development. Dakle: DELTA Team - Development Team.

da svašta se planira, neka bude kvalitetan open source program.

a kad smo kod vojske evo još jedno ime za tim: t(eam)ask force 141 hehehehe

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
andy0101 kaže...
djdomi kaže...

djdomi kaže...

Ne smijemo stavljat neke prenapadne efekte... lagani fade in, fade out stil, da tipka postajene malo svjetlija/tamnija. Nema goreg nego kad nešto totalno promjeni boju kad klikneš na to...

DELTA Team je ok naziv. Sviđa mi se. Kratko, jasno, može sa dobar logo napravit na taj naziv, lako pamtljivo...

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Skup programera

Δ-team.

lol

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
andy0101 kaže...
djdomi kaže...

djdomi kaže...

Ne smijemo stavljat neke prenapadne efekte... lagani fade in, fade out stil, da tipka postajene malo svjetlija/tamnija. Nema goreg nego kad nešto totalno promjeni boju kad klikneš na to...

DELTA Team je ok naziv. Sviđa mi se. Kratko, jasno, može sa dobar logo napravit na taj naziv, lako pamtljivo...

ma kakve prenapadne, vidio si kako lagano ide win 7 logo.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

da svašta se planira, neka bude kvalitetan open source program.

a kad smo kod vojske evo još jedno ime za tim: t(eam)ask force 141 hehehehe

Smijeh Možemo se podijeliti na elitne jedinice: Alpha Team - programeri, Bravo Team - dizajneri itd. Smijeh

Izvještaj: 6 prijavljenih

PRIJAVNICA

17 godina
neaktivan
Skup programera

zgodna ideja s timovima.

osim sto malo previse asocira na vojsku.

da.

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

Znam kako ide. Sad jedno pitanjce - hoćemo radit sučelje prilagođeno XPu ili Win7? Znam, slično je ali se vidi koji su programi napisani baš za Win7 ili Vistu. naravno, program bi trebao radit na sve od Win2000 pa na dalje...

Stick to the shadows....
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...

Znam kako ide. Sad jedno pitanjce - hoćemo radit sučelje prilagođeno XPu ili Win7? Znam, slično je ali se vidi koji su programi napisani baš za Win7 ili Vistu. naravno, program bi trebao radit na sve od Win2000 pa na dalje...

mogli bi xp, najrašireniji je. al izgled nek vuće na nešto moderno.

a ovo za timove nije loša ideja.

ako je nešto povezano(programer-dizajner) alpha six :)

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

mogli bi xp, najrašireniji je. al izgled nek vuće na nešto moderno.

a ovo za timove nije loša ideja.

ako je nešto povezano(programer-dizajner) alpha six :)

Napravimo timove po onim zadacima - kod, dizajn. testiranje, blog....

Evo ako nekog zanima moje djelo u VB-u... Debela beta, još tu treba radit al....

Stick to the shadows....
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 16:05 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
Skup programera

Treba istaknuti da se radi o hrvatskom proizvodu. Hajmo se zvati... ATJ Lučko Smijeh

U vezi DELTA tima: kako ćemo imati Alpha Bravo Charlie Delta Echo... UNUTAR tima koji se zove DELTA? Nešto treba mijenjat. Umjesto DELTA, cijeli tim bi se mogao zvati CSSF - Croatian Software Special Forces !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
andy0101 kaže...

Treba istaknuti da se radi o hrvatskom proizvodu. Hajmo se zvati... ATJ Lučko Smijeh

U vezi DELTA tima: kako ćemo imati Alpha Bravo Charlie Delta Echo... UNUTAR tima koji se zove DELTA? Nešto treba mijenjat. Umjesto DELTA, cijeli tim bi se mogao zvati CSSF - Croatian Software Special Forces !

CSSF podsjeća na CCCP.... Smijeh Bolje nek cijeli tim za javnost ostane Delta, a mi smo između sebe podijeljeni... Možemo u AboutBoxu navest interna imena...

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

ma jbt ajmo se zvat ŠESNAESTA BRIGADA DRUGA TITA xD

Bug Team bi bilo dobro

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

CSSF podsjeća na CCCP.... Smijeh Bolje nek cijeli tim za javnost ostane Delta, a mi smo između sebe podijeljeni... Možemo u AboutBoxu navest interna imena...

Ali kad kažemo "DELTA" kako ćemo znati da li se misli na cjelokupni tim ili samo na jedan odjel unutar tima koji ima naznaku DELTA?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice