Programeri,molim vas za savjet :)

poruka: 12
|
čitano: 2.574
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ovako prije svega pozz svima!

Trebao bih vaše mišljenje iz iskustva jer ja sam tek počeo sa učenjem tako da neznam točno što treba a što ne.

Pročitao sam dosta postova na raznim forumima i na kraju sam odlučio kreniti sa učenjem c,c++ iz razloga što upisujem fakultet ove godine (Srećom ću i upasti hehe) da budem precizniji ETFOS-Informatika (Stručni) .

Nabavio sam nekoliko knjiga uglavnom vezano za c,c++ ali ja bih svakako malo proširio znanje s vremenom,pa me zanima jel bolje naučiti prvo c,c++ pa kreniti na javu ili c#,tu se nadam da bi mogli uskočiti vi koji imate iskustva.

Unaprijed puno zahvalan !

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Programeri,molim vas za savjet :)
Elminsterr kaže...

Trebao bih vaše mišljenje iz iskustva jer ja sam tek počeo sa učenjem tako da neznam točno što treba a što ne.

Pročitao sam dosta postova na raznim forumima i na kraju sam odlučio kreniti sa učenjem c,c++ iz razloga što upisujem fakultet ove godine (Srećom ću i upasti hehe) da budem precizniji ETFOS-Informatika (Stručni) .

Nabavio sam nekoliko knjiga uglavnom vezano za c,c++ ali ja bih svakako malo proširio znanje s vremenom,pa me zanima jel bolje naučiti prvo c,c++ pa kreniti na javu ili c#,tu se nadam da bi mogli uskočiti vi koji imate iskustva.

Kreni sa C/C++, ionako to učiš na ETFOS-u prve godine, tako da će ti dobro doći. Kad to svladaš onda se lako možeš na Javu ili C# prebaciti, ovisi što te više zanima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan

Aha tako sam i mislio pa sam odma starto s time. Nabavio sam si knjigu "Demistificirani c++" vidio sam da je neki hvale neki ne ali je stručna literatura na faksu. Ništa knjigu u ruke učenje pa na faksu tražit dodatno znanje :)

12 godina
neaktivan

Jel zna netko di imam neku vrstu "zbirke zadataka" za c++ da mogu vježbat , našao sam neke ali nisu baš najbolje napravljene. Ako imate neku stranicu ili knjigu pls javite :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zahvaljujem na informacijama {#}

13 godina
neaktivan
Elminsterr kaže...

Prošle godine sam završio na ETF-u stručni studij informatike i moj savjet ti je da prvo kreneš sa C jer kad otkriješ cout i cin u C++ neće ti se dati pisati printf i scanf. Također i iz razloga što na prvoj godini učiš samo C.

12 godina
neaktivan

Znam vidio sa program kod prijatelja,prošao sam malo C-a sa printf,scanf, uglavnom sam vidio da se ne razlikuju baš puno (moje neiskusno mišljenje za sada) ali mi se nekako c++ više sviđa neznam zašto,ljubav na prvi pogled? {#}  Koliko sam vidio i dobio inf. od prijatelja radi se malo C-a pa se prelazi na C++ već na prvoj godini. Hvala na savjetu,svaki puno znači!

12 godina
neaktivan

Onda čekaj da vidiš C#, Javu ili neki treći objektno orijentirani jezik {#}. Da vidiš te ljubavi, auuuu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Samo shvati koncept oo-a i na konju si.

If you have a garden and a library, you have everything you need.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hah ima da umrem od ljubavi . Ma ajd polako pa sigurno rekao bih ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

C++ sa C++ Builderom i ne treba ti ni C# ni Java {#}

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice