Pravljenje igrice

poruka: 21
|
čitano: 3.676
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pravljenje igrice

eo vako osmislio sam jedan projekt potrebno je samo puno dobre volje i par programera pošto je za mjesec dana objetnica vukovara mogli bi napravit igricu o domovinskom ratu sa srbijom hrvatska nema ni jednu kvalitetnu igricu sto se tice toga ja mogu u uređivanju slika pomoć nadam se da cete se odazvat pozivu hvala :)

Moj PC  
0 13 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Pravljenje igrice
codec kaže...

eo vako osmislio sam jedan projekt potrebno je samo puno dobre volje i par programera pošto je za mjesec dana objetnica vukovara mogli bi napravit igricu o domovinskom ratu sa srbijom hrvatska nema ni jednu kvalitetnu igricu sto se tice toga ja mogu u uređivanju slika pomoć nadam se da cete se odazvat pozivu hvala :)

1.) Počni koristi točke, zareze itd.

2.) Ti si smislio projekt a neznaš ništa na njemu radit osim šta si ga smislio.

3.) Projekt je glup, ne vidim čemu takva igrica, i kako misliš igricu napravit u mjesec dana.

4.) Hrvatska itekako ima kvalitetne igre. Serius Sam, jedna od najboljih igri u svijetu (u prvih 30 je sigurno)

5.) Odustani od projekta, mislim da nemaš ništa od toga, ti neznaš ništa radit trebaju ti ljudi koji bi radili, a koji vjerojatno nemaju volje ako ih se ne plaća, ako ih misliš platit to je druga stvar.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Pravljenje igrice

Čovječe moj, kolega ti dobro reče, post napisat neznaš a radija bi igru, možeš ti reći da je to brzina i tako to, ali to se neradi.

Za misec dana nemožeš tim dobar skupit, a kamoli napravit nešto s timon šta misli da su programeri ako igraju igre od kad su bili dica i znaju za par stranica van fejsa.

Ostavi se ovoga, ako te stvarno zanima, projektu češ se vratit kad budeš stariji ( drugom, jer ovaj je glup ), čeka te puno učenja, ako to stvarno želiš.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Heh ja se sjecam dok sam ja htio napraviti igru, a nisam znao ni kak

komentara u vise linija napisati... heh lol..

Uglavnom, lijepo je sto si se sjetio za vukovar, al ak mislis

neku 3D ratnu igru napraviti, s programerima i ostalima nece ti biti dosta 1 mjesec...

Takve se igre rade oko godinu dana, zavisi od igre... I trebas dosta ljudi, a ovdje ih puno

ima al moraju u skolu, na faks...

Ništ od toga, dečec moj dragi !

AOM... (mmm)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 21:27 (Games 4 life).
13 godina
protjeran
Games 4 life kaže...

Heh ja se sjecam dok sam ja htio napraviti igru, a nisam znao ni kak

komentara u vise linija napisati... heh lol..

Uglavnom, lijepo je sto si se sjetio za vukovar, al ak mislis

neku 3D ratnu igru napraviti, s programerima i ostalima nece ti biti dosta 1 mjesec...

Takve se igre rade oko godinu dana, zavisi od igre... I trebas dosta ljudi, a ovdje ih puno

ima al moraju u skolu, na faks...

Ništ od toga, dečec moj dragi !

Za godinu dana ih radi diceov tim od 500-600 ljudi(možda i više) koji su svi profići u tome:))

16 godina
neaktivan
Pravljenje igrice

Ova ambicioznost je dobra stvar, ako te natjera da se uhvatiš knjige i naučiš nešto o tome, ali većina ih se okrene čim vidi koliko je to ustvari teško.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ova ambicioznost je dobra stvar, ako te natjera da se uhvatiš knjige i naučiš nešto o tome, ali većina ih se okrene čim vidi koliko je to ustvari teško.

Al fora je u tome kako on to neće radit, njemu trebaju programeri, on ima ideju, viziju!!:)

16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
thuglife kaže...

Al fora je u tome kako on to neće radit, njemu trebaju programeri, on ima ideju, viziju!!:)

Nemoj tako, on može pomoći u slikama...

Da, tek sad vidim, ovakvi su najlakšu, ja neznam ništa, osim glupe priče ali bit ću predstavnik i vođa projekta iz nekog razloga.

14 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Za godinu dana ih radi diceov tim od 500-600 ljudi(možda i više) koji su svi profići u tome:))

Da, al nisi podebljao ono poslije zareza, - zavisi od igre

Drugo je radit FPS na temu domovinskog rata ili nesto slicno super mariju.

AOM... (mmm)
14 godina
Pravljenje igrice

Sad će te svi ismijati.

Da li imaš ikakva iskustva u izradi video igara? Ako nemaš imaš li novaca da platiš radnice? Ne misliš valjda da će drugi radit za tebe BESPLATNO. Ne vidim logiku u tome baš...

Izrada video igara nije niti malo slično kao igranja video igri. To je jedan od težih poslova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...

A tetris netko napise za jedno popodne.

Poanta? Iako se nacelno slazem s vama, decko nije rekao kakvu tocno igru ima na umu kako onda mozete bacati ovakve usporedbe?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
protjeran
rustweaver kaže...
proćerani kaže...

A tetris netko napise za jedno popodne.

Poanta? Iako se nacelno slazem s vama, decko nije rekao kakvu tocno igru ima na umu kako onda mozete bacati ovakve usporedbe?

Imamo kuglu!!:)

14 godina
Pravljenje igrice

Ako napraviš igru bilo bih problema,nije sad da sam stao na stranu Srbije,ali bih imao ti problema,a i neznaš napraviti trebalo bi vremena i vremena da napraviš.

łłłłłłłł
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa nece radit neku malu igru ak se radi o Vukovaru i Domovinskom ratu....

Jedino ak misli nekakav kviz napravit, sto sumnjam :D

AOM... (mmm)
13 godina
kruskar kaže...

Ako napraviš igru bilo bih problema,nije sad da sam stao na stranu Srbije,ali bih imao ti problema,a i neznaš napraviti trebalo bi vremena i vremena da napraviš.

I ja sam nesto slicno mislio... al se onda sjetim, cekaj malo, pa Ameri u svakoj drugoj igri napdaju i ubijaju Ruse, Koreance,... ili koga vec ne :)

Kako se oni izvuku?

15 godina
Pravljenje igrice

03.08.1995  Toliko o tome

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
kruskar kaže...

I ja sam nesto slicno mislio... al se onda sjetim, cekaj malo, pa Ameri u svakoj drugoj igri napdaju i ubijaju Ruse, Koreance,... ili koga vec ne :)

Kako se oni izvuku?

Usporedjujes SAD sa Hrv. Que? Uspredjujes wanna-make-a-gamme-wannabe sa multimilijarderskim kompanijama. Que x2?

Gamers Don't Die, They Respawn.
13 godina
GimmieCorsair kaže...
CyberDemonVZ kaže...
kruskar kaže...

Kako se oni izvuku?

Usporedjujes SAD sa Hrv. Que? Uspredjujes wanna-make-a-gamme-wannabe sa multimilijarderskim kompanijama. Que x2?

Samo sam htio pitati zasto oni nemaju problema kad virtualno ubijaju svoje "neprijatelje", a nazi programeri bi imali problema za nase (bivse?) neprijatelje?

14 godina
neaktivan

Mozes, al se moras drzati granica...

AOM... (mmm)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:17 (Games 4 life).
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Samo sam htio pitati zasto oni nemaju problema kad virtualno ubijaju svoje "neprijatelje", a nazi programeri bi imali problema za nase (bivse?) neprijatelje?

Zato sto je u nasem slucaju to puno osobnije? Ajmo realno. Da krenes raditi takvu igru (recimo da imas ozbiljan tim od 200 ljudi), tko bi ti najvise zamjerao? Ne svijet, nego narodi koji su direktno sudjelovali u domovinskom ratu. Ludi Ameri ne bi imali moralnih problema s tom tvojom igrom pa bi ju vjerojatno i igrali ako bude dobra. Ali nasi? Razmisli kakav bi profil ljudi sa nasih prostora privlacila takva igra? Puno ljudi za koje domovinski rat nikada nije zavrsio i jos u njima tinjaju nekakve mrznje. Domovinski rat je jednostavno postao taboo kojeg se izbjegava u strahu da se ne bi vratio mentalitet iz ranih 90-ih.

Igram jednu browser igru Erepublik. U toj igri imas virtualne drzave po uzoru na stvarne drzave (znaci i Hrvatsku i Srbiju) i svaki igrac moze biti gradanin neke od tih drzava. Ne moram ti reci da nije puno trebalo da eskalira sa kojekakvim provokacijama kada su Hrvatska i Srbija zaratile u igri. Tada se probude neke stare stvari iz 90-ih pa vidis kako stvari doista stoje.

Jednostavno to je nepromisljena ideja. U pocetku izgleda zanimljivo, a onda pocnes razmisljati o negativnim stranama pa shvatis da mozda i ne bi bilo tako pametno.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:34 (rustweaver).
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Zato sto je u nasem slucaju to puno osobnije? Ajmo realno. Da krenes raditi takvu igru (recimo da imas ozbiljan tim od 200 ljudi), tko bi ti najvise zamjerao? Ne svijet, nego narodi koji su direktno sudjelovali u domovinskom ratu. Ludi Ameri ne bi imali moralnih problema s tom tvojom igrom pa bi ju vjerojatno i igrali ako bude dobra. Ali nasi? Razmisli kakav bi profil ljudi sa nasih prostora privlacila takva igra? Puno ljudi za koje domovinski rat nikada nije zavrsio i jos u njima tinjaju nekakve mrznje. Domovinski rat je jednostavno postao taboo kojeg se izbjegava u strahu da se ne bi vratio mentalitet iz ranih 90-ih.

Igram jednu browser igru Erepublik. U toj igri imas virtualne drzave po uzoru na stvarne drzave (znaci i Hrvatsku i Srbiju) i svaki igrac moze biti gradanin neke od tih drzava. Ne moram ti reci da nije puno trebalo da eskalira sa kojekakvim provokacijama kada su Hrvatska i Srbija zaratile u igri. Tada se probude neke stare stvari iz 90-ih pa vidis kako stvari doista stoje.

Jednostavno to je nepromisljena ideja. U pocetku izgleda zanimljivo, a onda pocnes razmisljati o negativnim stranama pa shvatis da mozda i ne bi bilo tako pametno.

Da eRepublik,kad se toga sjetim,bilo je ogromne mrznje sa obje dvije strane,nevjerovatno...

Inace,kako nam ide tamo? :)

Autoru teme:

Ukoliko zelis raditi igru,prvo trebas imati sredstva (osim ukoliko ne nades tim oko 100 ljudi i prostorije za njih)

Te mnostvo ljudi koji znaju raditi igre,tj 3d dizajneri,programeri itd

Hajd da si rekao da trazis par ljudi da s tobom rade neku text based igru...

Stovise,kladim se da pod znanje programerskih jezika ubrajas Engleski

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice