E ljudi trebam pomoć!
Napravio sam par skripta ali neznam kako da ih ubacim u igru da se može koristit ako netko zna neka mi pomogne hvala!
E ljudi trebam pomoć!
Napravio sam par skripta ali neznam kako da ih ubacim u igru da se može koristit ako netko zna neka mi pomogne hvala!
Probaj s AutoHotkeyom
Radi se o San Andreas Multiplayer napravio sam server složio skripte ali neznam kako da budu u igri da ih drugi i ja mogu koristiti.
Zavisi što si napravio, gamemode ili filterskriptu? Ako je gamemode otvori server.cfg datoteku te upiši ime svog gamemoda (bez ekstenzije (amx)) poslije gamemode0 ako želiš da ti je to prvi izbog gamemoda, ili gamemode1 - gamemode15 ako želiš da se nakon resetiranja servera otvori tvoj gamemode.
Sve u svemu, treba izgledati nešto poput (u server.cfg datoteci)
gamemode0 ime_tvog_gamemoda_bez_amx_ekstenzije
Ako si napravio filterskriptu onda samo pored imena ostalih filterskripti upišeš ime svoje.
filterscripts skripta1 skripta2 skripta3 skripta4 itd
Kada to napraviš, jednostavno resetiraj server.
EDIT: Usput, nije "Pawno Skriptiranje" nego "Pawn Skriptiranje" - Pawno je IDE za programerski jezik Pawn
Zavisi što si napravio, gamemode ili filterskriptu? Ako je gamemode otvori server.cfg datoteku te upiši ime svog gamemoda (bez ekstenzije (amx)) poslije gamemode0 ako želiš da ti je to prvi izbog gamemoda, ili gamemode1 - gamemode15 ako želiš da se nakon resetiranja servera otvori tvoj gamemode.
Sve u svemu, treba izgledati nešto poput (u server.cfg datoteci)
gamemode0 ime_tvog_gamemoda_bez_amx_ekstenzije
Ako si napravio filterskriptu onda samo pored imena ostalih filterskripti upišeš ime svoje.
filterscripts skripta1 skripta2 skripta3 skripta4 itd
Kada to napraviš, jednostavno resetiraj server.
EDIT: Usput, nije "Pawno Skriptiranje" nego "Pawn Skriptiranje" - Pawno je IDE za programerski jezik Pawn
Hvala majstore!RADI izvrsno!