Listbox select

poruka: 3
|
čitano: 1.071
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Listbox select
Molim Vas za pomoc. Koristm se Visual Studiom 2010 i imam jedan problem. Pokusavam napraviti glazbeni player i na izradi playliste sam zapeo.Koristim 1 listbox i 3 textboxa. Na odabir itema sa lisboxa automatski mi se ispunjava textbox1. E ovdje pocinje problem. Htio bih da mi u textbox2 se upisuje ime itema koji se nalazi ispred odnosno iznad odabrane stavke, a u textbox3 da mi se pojavi ime sljedece stavke. Nadam se da sam iznjeo dovoljno podataka. Unaprjed Vam hvala.
Oxy_Cro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Listbox select

Bojim se da nisi bas jasan. Sto tocno izabires listboxom (pjesme?), a sto ti se prikazuje u textboxu 1, 2 i 3?

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
17 godina
moderator
RE: Listbox select
oxy_cro kaže...
E ovdje pocinje problem. Htio bih da mi u textbox2 se upisuje ime itema koji se nalazi ispred odnosno iznad odabrane stavke, a u textbox3 da mi se pojavi ime sljedece stavke. Nadam se da sam iznjeo dovoljno podataka. Unaprjed Vam hvala.

A problem je - koji tocno?

Na onlick/onselect/onchange ili koji vec ima dogadjaj, uzmes indeks trenutno selektiranog elementa u listboxu. I onda preko tog indeksa znas od kojih elemenata ti trebaju vrijednosti - za textbox2 ti treba vrijednost elementa indeks-1, a textbox3 index+2.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice