Evo zamolio bih vas ako znate koju knjigu u PDF formatu o C-u ili C++-u!
Hvala!
Hvala!
Hvala!
Evo ja sam našao tutoriale!
Link:http://tutoriali.org/C.html
Nadam se da će ti se svidjeti!
imam ja jednu extra u pdfu, posle cu ti prebacit sad imam posla.
imam ja jednu extra u pdfu, posle cu ti prebacit sad imam posla.
Hvala puno!
Pošalješ mi link na mail ili?
Ima još tko?
Poslao sam ti link za download jedne knjige na PP.
Evo jedne savršene knjige za početnike:
***LINK UKLONJEN***
Jeli baš mora biti na hrvatskome? Ako ne pretraži na internetu stranice sa velikim brojem tutorijala npr. ova ili probaj skinuti neku od engleskih knjiga jer tamo ćeš naći puno naprednije tutorijale od onih iz CarNET-ove knjižnice.
o hvala!!! nisam išao čitat tut-ove, al valjda ću ih razumjet! mislin eng znam dobro ali te teške, debele, duge rječi mi um zavrte... vidio s naslove i sviđa mi se! pa ćemo vidjet!! hvalo još jednom
Pa onda uzmi nešto kao Allegro/SDL/SFML ?
Pa onda uzmi nešto kao Allegro/SDL/SFML ?
imaš koje tutove za sfml?
Nažalost imaš ih samo na njihovoj glavnoj stranici! (=
Nažalost imaš ih samo na njihovoj glavnoj stranici! (=
pa i ja sam jedino te mogao nać :(
Poslao sam ti link za download jedne knjige na PP.
Moze i meni kakav link za download neke dobre knjige za C++ ???
http://www.greenteapress.com/thinkcpp/
Prepruka iako nisam dublje istraživao, ovo su samo neki početci ako ti se svidi programiranje, skineš si od Eckela, Thinking in C++ (mislim da je free nisam siguran, ako nije kupiš, ili nađeš neku drugu free)
imaš ovdje:
http://www.tutorijali.org/ostalo.php
s lijeve strane pod rubrikom "C"... imaš dosta knjiga,skini ih pa vidi koja ti najbolje odgovora. to su većinom osnove c jezika,nezz da li ima nešto složenije.
downloadaj pa vidi....sve su na hrvatskom
Čudi me da nitko još nije naveo "Demistificirani C++". Da se naći na netu ako se malo potrudite.
ee,demistificirani c++,najbolja knjiga,ali treba imati i predznanja.. pošto je zabranjen piratluk na forumu,neću stavit link nego kome treba nek pošalje na pm...
Moze li mi netko poslati link za par knjiga o C++, naravno prva je ono osnove osnova programiranja da ucim mada sam nesto baljazgo u C-u...tko zna neka mi posalje link i da bude na hrvatskom, te takoder ako postoji neka knjiga iliti vjezbenica gdje mogu vjezbati neke zadatke raditi odnosno programirati...link moze u pp ili ovdje kako hocete. hvala
evo jedna kolekcija pa si biraj: http://db.tt/OKqKHDO
Moze li mi netko poslati link za par knjiga o C++, naravno prva je ono osnove osnova programiranja da ucim mada sam nesto baljazgo u C-u...tko zna neka mi posalje link i da bude na hrvatskom, te takoder ako postoji neka knjiga iliti vjezbenica gdje mogu vjezbati neke zadatke raditi odnosno programirati...link moze u pp ili ovdje kako hocete. hvala
Odi na carnet knjiznicu ak mozes a zatim nades onu za dummye,vjezbaj na z-trainingu zadatke,mozda zatemas
Demificirani c++ je full kompatibilan sa Visual c++ ?? ako ne moze mi netko dat link za neku hrvatsku knjigu samo za Visual c++.
Demificirani c++ je full kompatibilan sa Visual c++ ?? ako ne moze mi netko dat link za neku hrvatsku knjigu samo za Visual c++.
Visual c++ je microsoftov IDE sa micrsoftovim kompajlerom i microsftovim bibliotekama MFC. Demifstificirani c++ te uči c++ kao programski jezik i uči te rad na standardnim bibliotekama. Prema tome kod koji naučiš u demistificiranom c++-u mora raditi u apsolutno svakom kompajleru jer se knjiga drži određenih standarda kojih se mora držati svaki kompajler.
Visual c++ nije nikakva posebna varijanta jezika niti postoji više varijanti jezika c++. C++ jezik je jedan jezik i on je kao jezik svugdje isti.
jel ti nije problem da i meni posaljes iste linkove za ucenje c++.. malo je zastarela tema ali bih te zamolio za ovo... hvala ti unapred
Ima li itko pdf za c#, na hr.
Imate na youtube dosta tutoriala za vecinu programskih jezika... Po meni je tako i lakse nauciti
Ako neko ima knjigu demistificirani c++ zamolio bih ga da mi posalje na pm.
@Igor971
Imaš tu knjigu prvo izdanje na internetu pronaći u .pdf formatu.
Inače, odlična knjiga. Nešto najbolje na hrvatskom jeziku ikada napisano o C++(tom moćnom jeziku), te o programiranju na hrv.općenito.
Inače, ak' želiš ima nešto literature na engleskom koja bi ti isto tako mogla poslužiti, samo se javi na PM sa bilo kakvom adresom, da ti pošaljem nešto materijala o C++.